Най-накрая: Новолуние в Телец вещае край на карантината

Напишете желанията си до 8 ч. сутринта на 23 април, зове астрологът Азарей

Астро
18:16 - 22 Април 2020
4881
Най-накрая: Новолуние в Телец вещае край на карантината

05:27 часа на 23.04.2020, т.е. рано сутринта в четвъртък, ще настъпи новолунието в зодиакалния знак Телец. Какви промени вещаят звездите и на какво да се надяваме разкрива астрологът Азарей пред "Марица". 

Знакът Телец материализира силите в природата. Това е разгарът на пролетния сезон. Зеленината става по-плътна, растителността избуява, готова за плодороден растеж. Това е времето на меките морави и тучните ливади. Остава ни да имаме щастието да се насладим на това благо. Растенията се развиват, набират сила и устойчивост. Природата обещава богата реколта. А, ние ще я подкрепим ли? Звездното влияние ни дава уравновесеност, способност за съсредоточаване и много търпение. От всички тези качества, днес имаме огромна нужда да ги приложим в живота си. 

Тази зодия ни провокира да търсим сигурност в своето бъдеще, а политиците май не са на същото мнение. Но твърдоглавието на телците, съчетано с нежелание да приемат чужди съвети ще ни помогне по-адекватно да реагираме на условията, в които сме поставени.

Как се съчетават търпение и твърдоглавост?

Единствено с разум и вглеждане навътре, както и потапяне в природата. Там всичко се успокоява. Ако политиците имат разум и освободят хората да общуват с Природата, то и натрупаното напрежение ще се освободи по един естествен път. Слабостта у Телеца е неговият егоизъм, който е съчетан с прословутия му инат. Неговата задача е да започне да служи на другите, а не само на себе си.    

На 23-ти Април изтичат 40 дни от началото на въведената заради епидемията от COVID-19 „карантина”. Думата на латински означава 40. Следователно е редно тя да приключи!

През следващият лунен месец ще се занимавате със семейните и домашни финанси, недвижими имущества. Ще имате желание да купувате продук­ти и вещи за дома. Възможно е да проявите екстравагантност в тази насока, което би довело до парични за­труднения, особено сега! Трудностите биха били предизвикани от евентуално желание да се изпълнят тези проекти с помощта на лизинг или кредит.

Финансовите сделки са нещо обичайно по това време и жените, повече от всеки, ще играят значителна роля в паричните дела или бизнеса ви. Деловата активност вероятно ще бъде свързана с домашни продукти, услуги или недвижимо имущество. Скло­нни сте да помечтаете за придобиване на предмети на изкуствата и лукса, които да украсят вашия дом.

Имате по-голяма потребност от емоци­онална и домашна безопасност, както и от материално обезпечение. Отсъствието им се отразява по-интензивно на нервната ви система от обикновено. Ако се вторачите прекомерно в грижи за материалната обезпеченост, това би ви накарало да гледате по-материално на живота.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Козирог и Дева. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Водолей и Лъв.

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това кои от тях са се сбъднали.