Най-после! Зейнеб се омъжи за милионер

Топ
10:51 - 02 Март 2021
2846
Най-после! Зейнеб се омъжи за милионер

Зейнеб Маджурова неочаквано призна, че е най-после е сключила така желания брак с бащата на детето си – милионера Стоян Балевски. Новината дойде в новото видео на Зейнеб  в „ЮТуб“.

Брадърката категорично отрече да има проблеми със свекър и свекърва си и обясни, че двете семейства са изключително близки и са прекарали времето по време на изолацията плътно заедно.

„Те са преживели много неща, живели са на различни места по света и нямат предразсъдъци“, обясни Зейнеб. Тя трябваше да коментира различни публикации за себе си, за които призна, че не обръща внимание. Именно докато говореше за родителите на Балевски, телевизионерката натърти, че двамата вече официално са семейство, но не навлезе в подробностите за сватбата.

„Благодарна съм на цялото семейство на Стоян, че ме прегърна с позитивизъм още от първия момент на нашето запознанство. Ние вече сме официално семейство и сме в едни прекрасни отношения“, обясни красавицата, която дари Балевски с щерка. Тя е категорична, че изминалата година е сплотила фамилията повече от всякога.