Най- точният хороскоп за 12 юли

Астро
23:59 - 11 Юли 2021
2817
Най-точният хороскоп за 12 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В първия работен ден на новата седмица, 12 юли, Луната продължава транзита си през огнения знак Лъв. На този ден страстите също са много силни – Луната се присъединява към Венера и Марс в Лъв, като трите заедно се включват в мощния таоквадрат със Сатурн във Водолей и Уран в Телец. Съвпадът Луна, Венера, Марс в Лъв разгорещяват още по-силно страстите в буквален и в преносен смисъл – както в личен, така и в световен план. Лъвът е творец, създател на уникални творчески шедьоври. Носител е на светлина и любов, щедрост и благородство. Но както винаги, има щастливци и късметлии, но има и засегнати от квадрата Сатурн / Уран.

Денят е благоприятен за изкуството и спорта, не без напрежение и трудности, разбира се. Важно е да проявяваме повече търпение и толерантност в отношенията с хората, да сме по-щедри и да подхождаме човешки към тях. Самолюбието, егоизмът, надменността и демонстрирането на превъзходство само могат да влошат взаимоотношенията между хората.

Няма нищо лошо в желанието да блеснем, да бъдем оценени, да постигаме успехи и победи, но нека бъдат „заровени томахавките“ и да бъдем по-човечни. Най-голямата сила са любовта и благородството. Не познавам един човек, действал арогантно и авторитарно, който е успял и уважаван. След него винаги следва разруха. Затова изпълнете сърцата си с обич и добронамереност, ако искате денят ви да е успешен. Спокойствие при такива звездни разположения не мога да обещая нито в световен план, нито в личен за някои от представителите на Зодиака.

Този ден е зареден с по-голямо звездно напрежение, което ще се отрази и върху емоциите и преживяванията при родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади.

Звездите създават предпоставка за прояви на ревност и любовни драми, финансови затруднения и загуба / кражба на пари или ценности, грижи около децата или с друг роднина. На работното място проявявайте повече постоянство и търпение, избягвайте конфликти с колеги и шефове. Шофирайте по-предпазливо. Не стойте продължително време на слънце, особено в обедните часове. Уязвими са възрастните хора и болните със сърдечно-съдови заболявания.

Луната в Лъв повишава възможността ва инфарктни състояния и слънчеви удари. В световен план са възможни крупни обири на пари, злато и други ценности с голяма стойност, финансови трусове на борсите. При такива силно енергийни планетни аспекти е повишена опасността от сериозни пожари, експлозии, токови удари, травми и наранявания при работа с режещи машини, изгаряния от горещи течности или при пожар, от всякакви природни бедствия и тежки инциденти. Съвпадът на Луната с Венера и Марс в Лъв ще има много силно, но положително въздействие и емоции за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Много романтичен ден за младите влюбени и необвързаните представители на тези знаци. Имате възможност за нови придобивки, печалби, получаване на емоционална или финансова подкрепа. Чудесен ден за семейни празници и тържества. Някои от вас ще имат поводи за радост и гордост от успехите и постиженията на своите деца. Силен ден за спортистите, политиците, бизнеса.

Бъдете здрави!