Най- точният хороскоп за 14 юли

Астро
07:31 - 14 Юли 2021
3830
Най- точният хороскоп за 14 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 14 юли Луната продължава транзита си през земния знак Дева. Стремим се да поставим ред, да бъдем по-дисциплинирани и да вършим ангажиментите си отговорно. Забелязваме и най-малката подробност, проявяваме повече постоянство и усърдие, за да постигнем по-добър резултат. При Луна в Дева сме по-неспокойни емоционално, по-критични и взискателни, наблюдателни и аналитични. Нуждаем се от повече подкрепа. Към хората, които уважаваме и обичаме, сме грижовни и проявяваме преданост.

Мисленето ни е практично, детайлно и лесно усвояваме всяка нова информация.

На дневен ред в публичното пространство са теми, свързани с анализи и резултати от изборите и в други обществени направления, със здравеопазването, транспорта и пътищата, образованието, бизнеса и т.н. Денят е благоприятен за изразяване на мнение, научно-изследователска работа, анализи и прогнози, писане и оформяне на документация, обучение, придобиване на нови умения, дребни ремонти, покупка на офис техника и стоки за бита, започване на лечение, оздравителни процедури и други. В здравословен план са уязвими храносмилателната и нервна системи. Нарастващата Луна до Пълнолунието на 24 юли е неблагоприятна за планови оперативни интервенции, а на 14 юли – за операция на червата, панкреасът, дванадесетопръстника, жлъчката и далака (с изключение на животоспасяващите).

На 14 юли Луната в Дева образува хармоничен аспект с Уран в Телец. Едва в нощните часове активира неблагоприятен аспект с Нептун в Риби. Този ден е по-неблагоприятен за родените предимно през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Въпреки, че Луната не образува на този ден предизвикателни аспекти с останалите планети, сама по себе си тя не е добре разположена спрямо вашето рождено Слънце. Затова не рискувайте, не се натоварвайте физически и психически, не влизайте в конфликти. Хранете се по-здравословно, ограничете мазнините и трудно смилаемите храни. Избягвайте по възможност пътуване на дълъг път през нощта. Денят е благоприятен за родените през втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната ще ви дисциплинира, а Уран ще ви вдъхновява. Чудесен ден за работа в екип и сформиране на такъв, за организационни дейности, пътувания, планиране на нови проекти и стартиране на такива, за срещи и разговори с приятели и близки, подписване на договори, писане и подаване на документи и т.н. Ще получавате с лекота подкрепа от страна на хората, ще ги увличате със своя ентусиазъм и ерудиция. Бъдете здрави!