Най- точният хороскоп за 2 април 2022

Марги Паскалева "чете" звездите на Новолуние в Овен

Новини
23:56 - 01 Април 2022
2774
Най-точният хороскоп за 2 април 2022

На 2 април Луната отново е в знака Овен. В сутрешните часове тя образува хармонични аспекти с Марс, Сатурн и Венера във Водолей. В следобедните часове активира дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог. А от 16:51 до 19:50 часа Луната е „без курс“.

Днес също ще сме под силното марсово влияние на Луната в Овен в емоционален аспект. Склонни сме да реагираме по-бурно и да изразяваме чувствата си по-експанзивно. Възползвайте се от благоприятните аспекти през първата половина на деня, защото през втората половина енергиите са по-предизвикателни.

Денят е подходящ за пътувания, излети на чист въздух, спорт и забавления, обучение и други интелектуални занимания, творчески и ремонтни дейности, земеделие и т.н. През втората половина на деня е препоръчително да не се предприемат рисковани действия, работа с режещи инструменти или с избухливи вещества. Шофирайте по-предпазливо.

В световен план е повишена опасността от аварии, пожари, експлозии, прояви на агресия и насилие, природни катаклизми, атентати и други инциденти. В интервала между 16:51 и 19:50 часа не взимайте важни решения за бъдещето, не започвайте нови начинания, не подписвайте договори, ако искате действията ви да имат успех и развитие в бъдещето. В 19:51 часа Луната преминава в земния знак Телец, където ще бъде до 06:04 часа на 5 април. При Луна в Телец сме с по-практично мислене и насочени към материализиране на целите. Повишава се желанието ни за любов и емоционален комфорт.

Съботният ден е по-неблагоприятен за родените вече през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Възможно е да чувствате напрежение, лесно да избухвате и влизате в конфликти, особено в следобедните часове. Възможно е при някои хора да се засилят подсъзнателни страхове, при други да се появи главоболие.

Бъдете по-търпеливи с хората в обкръжението си. Обръщайте внимание на техните нужди и желания, проявявайте разбиране.

Препоръчително е да се избягва или поне да се ограничи алкохола. Луната в Овен и нейните хармонични аспекти с Марс, Сатурн и Венера ще вдъхновяват и оказват по-положително за родените под знаците и най-вече през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Чудесен ден за забавления, романтични срещи, семейни празници и тържества, посещение на културни мероприятия, срещи с приятели и купони. Настроени сте приятелски към хората, с приповдигнато настроение и чувство за хумор. Всяко ново нещо привлича вниманието ви и сте склонни към авантюри. Време е да се разтоварите от напрежението през седмицата.

В часовете след 19:51 Луната в Телец може да има по-неблагоприятно въздействие в емоционален и физически план за родените предимно през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Не прекалявайте с количеството храна, с тестените и сладки продукти. Бъдете здрави!