Най-точният хороскоп за 2 септември

Нещо за четене
00:38 - 02 Септември 2021
3034
Най-точният хороскоп за 2 септември

На 2 септември Луната продължава транзита си през водния знак Рак, а съответно и нейното влияние върху нашите чувства, преживявания и нужди. Както споменах и в предходния хороскоп, при Луна в Рак сме доста по-чувствителни и раними. Лесно се разчувстваме и разплакваме от емоция – независимо за добро или лошо.

Сърцата ни са изпълнени със състрадателност към хората и грижовност към близките ни. Готови сме да ги защитим при необходимост. Имаме вътрешна потребност от обич, топлота и грижа. При Луна в знака Рак настроението ни е доста променливо, а емоционалната ни стабилност и настроение са силно зависими от настроението и отношението на хората в обкръжението ни. На този ден Луната има няколко и то все хубави аспекти – хармоничен аспект със Слънцето в Дева, с Уран в Телец, а в късните вечерни часове с Марс в Дева и с Нептун в Риби.

Има неблагоприятен аспект във вечерните часове с Венера във Везни, а през цялата нощ – с Плутон в Козирог. Поне през деня, когато имаме важни задачи и отговорности, звездите ще ни подкрепят. Денят е добър за всякакви изяви, важни решения и действия, покупки на мебели и други стоки за дома или за член от семейството, покупка на недвижим имот, уреждане на имуществени документи, преместване в нов дом, разговори и срещи с близки роднини и други. В обществен план продължават да бъдат на дневен ред всякакви вътрешно-политически въпроси, социални теми, сигурността в държавата, имуществата на публични личности и т.н. 

Този ден може да е по-дискомфортен в емоционален аспект за родените под знаците и предимно през втора декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Настроението ви е по-променливо, а емоциите по-нестабилни. Бъдете по-грижовни и заинтересовани към нуждите на семейството и приятелите си. Предпазвайте се от семейни конфликти. Може някои от вас да се чувстват недостатъчно обичани и тъжни, макар и да няма особена причина. Не предприемайте рисковани действия, особено в късните часове на деня и през нощта.

Луната с хармоничните си аспекти към другите планети ще внесат много повече хармония в отношенията и емоционално спокойствие за родените най-вече през втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. С лекота ще постигате успехи и уважението на хората. Няма да е нужно да полагате много усилия, а и ще се чувствате много по-енергични. Добър ден за вас също за спорт и всякаква физическа активност, за водни процедури, творческа работа, занимания с хобита и всякакви семейни дейности. За позицията на Луната в Рак ключова дума е сигурност. Когато един Рак се чувства сигурен и обичан безусловно, той е вътрешно спокоен и любящ, а това се усеща силно. Така че, стремете се към стабилност и емоционален комфорт. Сгответе на семейството си нещо вкусно, покажете им своята загриженост с всяко свое действие и, разбира се, обичта си към тях.

Пожеланието на Марги Паскалева е:

Бъдете здрави!