Най-точният хороскоп за 21 юли

Астро
07:38 - 21 Юли 2021
3890
Най-точният хороскоп за 21 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 21 юли Луната продължава транзита си през знака Стрелец. На този ден Луната образува хармоничен аспект с Венера и Марс в Лъв, а предизвикателен – с Нептун в Риби. Ентусиазмът и вярата днес също са повишени. Венера и Марс ни настройват за романтика и любов, внасят топлота и страст във връзките при някои хора. Привличат ни луксът и красотата. Нуждаем се от разнообразие, забавления и позитивни преживявания.

Денят е благоприятен за покупка на луксозни и спортни стоки, за разрешаване на юридически въпроси, подписване на договори и преговори с хора зад граница и други.

На дневен ред в публичното пространство ще бъдат важни теми, свързани със законността, туроператорската дейност, транспортът, големият бизнес и проекти с международно участие, вносът и износът, религиозни / етнически въпроси, висшето образование и университетите, ваксинациите, цените на лекарствата и горивата, както и всякакви други по-глобални теми. Повишена е опасността в световен план от екологични замърсявания, наводнения, инциденти във вода, пожари, газови експлозии, военни нападения, влакови и други транспортни инциденти, етнически конфликти и други.

Големият ентусиазъм и силната вяра в успеха ни трябва да е по-балансиран, а енергията на Стрелеца да се използва конструктивно. В такива дни сме склонни да рискуваме и преминаваме границите на нормалното поведение в желанието си да удовлетворим всичките си нужди и желания.

Неблагоприятният аспект на Луната с Нептун ще обърква емоционално някои хора. Денят е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Бъдете по-концентрирани в работата си и добре проверявайте всяка информация / документ за грешки или неверни данни. Предпазвайте се от измами, кражби, задкулисни действия и интриги, инфекции, интоксикации, алергични реакции от медикаменти. Работете внимателно със запалими и избухливи вещества, с химикали и огнестрелно оръжие. Някои хора ще се чувстват меланхолични, по-тъжни, неудовлетворени от някого или от живота като цяло. Не позволявайте да ви завладяват страховете, да оказват влияние на мнението и решенията ви.

Слушайте музика, спортувайте, излезте на разходка или се срещнете с приятни и позитивни хора.

Луната в Стрелец с хармоничния си аспект към Венера и Марс ще оказват много по-позитивно влияние за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Звездите предлагат много възможности както в интимен, така и в бизнес план. Прекрасен ден за любов, разкрасяващи процедури, интимни и бизнес срещи, разрешаване на важни финансови въпроси.

Чувствате се жизнени и преливащи от енергия. Може би не всички, но голяма част от вас ще се радват на добри приходи и печалби, а останалите – на семейни и други придобивки, на приятни новини и много положителни емоции. Бъдете здрави!