Най-точният хороскоп за 26 април

Новини
07:56 - 26 Април 2021
3475
Най-точният хороскоп за 26 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица, 26 април, Луната отново е в знака Везни и ни подтиква да търсим сътрудничество с хората, а не да се противопоставяме.

Само че, има една малка, но съществена подробност. На този ден Луната е в неблагоприятен аспект квадратура с планетата Плутон в Козирог.

Плутон е планета на крайностите и един такъв аспект на Луната към нея ще нажежи сериозно страстите в публичното пространство. Скорпион, чийто планетен управител е Плутон, е много волеви знак, който е склонен към използване на манипулативни методи и средства, към отмъщение и дори насилие, ако бъде сериозно провокиран. Затова Луната във Везни на този ден ще повиши емоционалното напрежение при родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Стремете се да не противодействайте на всяко мнение или предложение, не налагайте мнението си на всяка цена и бъдете по-отстъпчиви. Трудно ще постигате целите си и ще хабите енергията си напразно. Избягвайте крайни реакции и рисковани действия. Предпазвайте се от неприятности и инциденти. Луната в аспект с Плутон създава предпоставка към тежки емоционални кризи и изблици на гняв.

В световен план денят също не е благоприятен, особено за бизнес / политически и дипломатически преговори, за капиталовложения и други скъпи покупки. Звездите създават предпоставка за тежки инциденти, прояви на насилие, протести, природни катаклизми и т.н. Луната на този ден образува и хармоничен аспект с Юпитер във Водолей, които ще имат много по-благоприятно влияние както в емоционално отношение, така и за всичко, което решат да предприемат представителите на трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Енергията ви е стабилна и звездите ще ви носят късмет във всяко начинание.

Добър ден за вас за групова работа, взимане на решения, стартиране на нови дейности, обучение, пътувания, реклама, разрешаване на юридически въпроси, покупка на техника и други луксозни стоки, участие в конкурси и състезания, семейни празници, положителни новини и обрати по важни въпроси. Някои от представителите на тези знаци ще получават награди и признание. Всичко по-важно свършете до 15:38 часа, тъй като от 15:39 до 19:18 часа Луната е „без курс“. В този интервал от време вършете само рутинни дейности, почивайте, забавлявайте се с приятели или с други близки хора. В 19:19 часа Луната преминава във водния знак Скорпион. Предстои Пълнолуние на 27 април в 06:31 часа, затова бъдете по-предпазливи в нощните часове на 26-ти и на 27 април. Емоциите при много хора могат да излязат от контрол и да бъдат по-агресивни, да предприемат опасни рискове. По-уязвими за инциденти, неприятности или здравословни проблеми са родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Бъдете здрави!