Най- точният хороскоп за 3 април 2022

Астро
23:59 - 02 Април 2022
1972
Най-точният хороскоп за 3 април 2022

На 3 април Луната транзитира през земния знак Телец. Много по-търпеливи, постоянни и практични сме в такива дни. Стремим се към финансова стабилност и емоционален комфорт. Телецът обича да си угажда и Луната в Телец на този ден благоприятства кулинарните дейности и развиването на умения в готвенето.

Няма да видите Телец, който яде каквото и да е и то на крак. За него подреждането на масата и подготвянето на храната е цяло изкуство. Той е ценител на всичко красиво и вкусно. Заедно с Везни има много голям афинитет към сладкото, тъй като двата знака се управляват от Венера. В неделния ден имаме нужда от повече спокойствие, любов и ласки. А и самите ние сме по-любвеобилни.

Освен за любовни ласки и романтични срещи денят е много добър за подреждане и декорации в дома, засаждане и пресаждане на растения, релаксиращи масажи, подхранващи и овлажняващи маски на лицето, творчески занимания, посещение на концерти и други културни мероприятия, семейни празници и за всякакви други забавления, носещи успокоение и наслада. В късните часове на деня и през нощта срещу 4 април Луната е в съвпад с планетата на неочакваното и изненадите Уран.

Това разположение на планетите налага да бъдем доста по-предпазливи, особено ако сме извън дома си. Препоръчително е да се избягва пътуване на дълъг път, изясняване на взаимоотношения и всякакви рисковани действия.

Неделният ден е по-неблагоприятен, особено във вечерните часове, за родените през втора декада и с други рождени планети между 10 и 20 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и за представителите на втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната в Телец засилва при някои хора чувството за собственост, а когато това касае близък любим човек може да се прояви като силна ревност.

Повишена е опасността от конфликти и по-сериозни неприятни проявления във физически план, катастрофи и инциденти от различно естество, финансови загуби, токови удари, експлозии и други неприятни обрати и изненади. Не излизайте навън в гръмотевични бури – има опасност и от удари от мълнии.

Луната в Телец има доста по-положително влияние за деня в емоционален аспект за родените под знаците и най-вече през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Тя ще ви вдъхновява, ще ви настройва за романтика и творчески занимания. Добър ден да преподредите някои мебели, да създадете нещо ново или ремонтирате, да шиете или бродирате, да приготвите нещо вкусно за хапване или просто да си почивате.

Обичта и подкрепата на близките ви и любими хора ще ви дават усещане за стабилност и емоционален комфорт. В световен план втората половина на деня и през нощта звездите повишават опасността от бури и други природни катаклизми, прекъсвания на електричеството и връзките за комуникация в някои населени места, авиационни инциденти, експлозии, аварии и т.н. Бъдете здрави!