Най -точният хороскоп за 3 септември

Астро
23:52 - 02 Септември 2021
1931
Най-точният хороскоп за 3 септември

На 3 септември Луната отново е в знака Рак, но на този ден от 08:37 до 18:58 часа българско време тя е „без курс“. Това бележи деня като неподходящ за важни действия и решения за бъдещето – подписване на договори и споразумения, гласуване, нова работа и всякакви начинания.

Луната е „без курс“ когато наближава края на знака, през който преминава и не образува мажорни (главни) аспекти с останалите планети. Това означава, че всичко важно, което бъде извършено в този интервал от време няма да има успех и бъдещо развитие. В такива часове и дни можете да свършите нещо, което не очаквате и не искате да се осъществи или да произлезе нещо след това от действието.

Този ден е благоприятен само за довършване на вече започнати дела или взаимоотношения, за всякаква рутинна работа. Концентрацията ни е понижена, на моменти забравяме или объркваме нещо. Емоционално също сме по-нестабилни, а реакциите ни на моменти може да са неадекватни. Възможни са появата на главоболие или световъртеж, объркване и грешки в работата, инциденти поради разсеяност, изгубване и т.н.

В 18:59 часа Луната преминава в огнения знак Лъв, управляван от Слънцето. Тя ще ни настрои през почивните дни за купони, романтика, творчески и спортни занимания, игри и всякакви забавления. Ще се нуждаем от любов и внимание. Настроението и нагласата ни са по-позитивни, а чувствата и преживявания топли.

На този ден Луната е с по-дисхармонично влияние върху емоциите и реакциите при родените предимно през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Тъй като е петък, много хора ще предприемат пътуване из страната или извън България.

Преди да тръгнете прегледайте добре автомобила си за изправност. При Луна „без курс“ много често временно не работи техниката и всякаква апаратура, изгубват се важни вещи, стават обърквания по пътищата и инциденти поради грешни преценки. Общуването между хората също може да бъде неадекватно – „аз казах едно, ти разбра друго“.

Макар и „без курс“ Луната в Рак в емоционално отношение е с по-позитивно влияние за родените предимно през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Но препоръките, описани по-горе, са валидни за всички. Не се учудвайте, ако нямате желание да вършите нещо и се чувствате отпаднали.

Оставете важните задачи за друг ден. Вършете само ежедневните си дейности, почивайте повече, забавлявайте се, медитирайте, слушайте приятна музика, медитирайте. Отворете старите албуми със снимки и се отдайте на минали хубави спомени и преживявания. Това е един чудесен ден за „нищоправене“.

Астрологът Марги Паскалева пожелава:

Бъдете здрави!