Най- точният хороскоп за 3 юли

Астро
23:59 - 02 Юли 2021
2347
Най-точният хороскоп за 3 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 3 юли Луната все още е в знака Овен, като в часовете между 07:15 и 15:28 българско време Луната е „без курс“, т.е. в този интервал от време тя не образува мажорни (главни) аспекти с другите планети от Слънчевата система. Денят е неподходящ за стартиране на нови дейности или взаимоотношения, подписване на договори, извършване на регистрации, взимане на важни решения и всякакви други важни дела, от които очаквате да имат успех и развитие в бъдещето.

Когато Луната е „без курс“ концентрацията ни е намалена. Емоциите и мисленето ни са по-объркани. Склонни сме към грешки в работата и в преценките си. Общуването също е затруднено, а реакциите ни – недостатъчно адекватни.

До 15:28 часа денят е по-хармоничен в емоционален план за родените под знаците и предимно през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Същият интервал от време е по-труден и неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Предпазвайте се от грешки, загуба на вещи и инциденти, особено ако ви предстои пътуване.

Денят за всички ни е подходящ единствено за довършване на вече започнати дейности и задачи, за ежедневните ни рутинни дейности, както и за някакви по-специфични действия, от които очаквате да нямат развитие и последствия за вас.

В 15:29 часа Луната навлиза в земния знак Телец, където ще транзитира до 04:23 часа на 6 юли. Телецът е фиксиран (неподвижен) знак, управляван от планета Венера. През следващите два и половина дни ще ни привличат красивите и стойности неща и хора. Стремим се към материална стабилност, осъществяване на плановете и реализиране на започнатото по време на Луна в Овен. Обикновено емоциите се стабилизират, успокояваме се. По-постоянни сме в желанията си, търпеливи и практични.

В следобедните и вечерни часове Луната в Телец образува хармоничен аспект с Юпитер в Риби, което ще има много положително влияние върху нашето настроение, преживявания и взаимоотношения с околните. Самата Луна в Телец е в по-неблагоприятен аспект към Слънцето на родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и към Слънцето на представителите на първа декада Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Не се натоварвайте физически и емоционално с негативни емоции. Бъдете по-отстъпчиви и предпазливи. Следобедните и вечерни часове са най-позитивни за родените под

знаците и предимно през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Чудесни часове за посещение на всякакви културни мероприятия и заведения за хранене (Телецът обожава вкусната храна), забавления, спорт, творчески занимания, романтични срещи и други. Насладете се на тази звездна хармония и „глътка свеж въздух“, тъй като в неделния ден звездите с напрегнатите си аспекти отново ще повишат напрежението.

Бъдете здрави!