Най- точният хороскоп за 4 април 2022

Астро
23:59 - 03 Април 2022
2088
Най-точният хороскоп за 4 април 2022

В първия работен ден на новата седмица, 4 април, Луната отново е в земния знак Телец. Днес е силно желанието ни за материална стабилност и постигане на реални резултати. Но днес трябва да сме особено внимателни, особено във финансовите дела и в партньорските взаимоотношения (интимни и бизнес) – Луната е в предизвикателен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса) с Марс, Венера и Сатурн във Водолей.

Денят е много неблагоприятен за покупка на скъпи вещи или недвижимо имущество, за големи капиталовложения като цяло. Това е един много невралгичен и труден ден за взаимодействие с и между институциите, както и в дипломатическите международни отношения.

Звездите създават предпоставка за сериозни затруднения и ограничения, на моменти граничещи с безизходност, за финансови сътресения и конфликти във властта между политическите партньори и с опозицията, а не на последно място за тежки инциденти, аварии и прояви на насилие в някои държави. Разбира се, при такива звездни аспекти е повишена опасността от природни бедствия. С тях нямаме силата да се справим или предотвратим, но можем да бъдем по-разумни, търпеливи и адаптивни, за да преодолеем напрежението в контактите си с хората.

Луната днес образува и друг много важен и благоприятен аспект – с Юпитер и Нептун в Риби. Този така духовен и творчески аспект ще ни одухотворява, ще ни прави по-добри и някои хора ще са по-отстъпчиви и адаптивни. Вярата е силна, човечността и щедростта са големи, съзнанието по-високо. Няма как всички хора да са така любящи, човечни и щедри, с високо съзнание и готовност да помогнат на всеки нуждаещ се. Доброто и злото винаги вървят ръка за ръка. Но по-развитите души ще почувстват силна любов и вдъхновение.

Луната в Телец е много силно поставена в този знак, за добро или лошо. Обикновено внася хармония и спокойствие, но не и при такива аспекти към другите планети, особено към Марс и Сатурн. Марс е планета на активността и действието, а Сатурн казва „спри, не може“ и се получава една ситуация като на рали – натискаме педала на газта и успоредно с това и спирачката. И какво се получава? Свистене на гуми, пушилка, ръмжене на мотора и въртене в кръг. 

По-уязвими на този ден са родените вече през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 20 и 30 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец (макар и в по-малка степен) от трета декада.

Противопоставянето и директният, груб подход няма да доведат днес до нищо добро или да доведе до постигане на целите. Това важи както за самите вас, така и за хората около вас, които също могат на бъдат настроени за кавги и да им липсва каквото и да е желание за компромиси. Но вие като вече информирани хора имате шанс с поведението си и с един по-гъвкав конструктивен подход да туширате евентуални сътресения.

Много внимателни трябва да бъдат днес финансистите и всички работещи с пари за неприятности и грешки в работата; строителите, спортистите, полицаите, пожарникарите, военните / граничарите, както и работещите в строителството, в големи комбинати / заводи за оръжие или складове за боеприпаси за инциденти.

Възможни са сериозни протести и стачки у нас и по света, както и проблеми по границите.

Луната и нейните прекрасни аспекти с Юпитер и Нептун имат много по-позитивно влияние днес при родените под знаците като цяло и най-вече през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие ще се чувствате по-спокойни и уравновесени, лоялни и щедри към близките и партньорите си, вдъхновени и настроени по-романтично. Ще се радвате на късмет, уважение, обич, придобивки, нови възможности и успешни изяви. Много добър ден за вас за творческа работа и възможности за постижения за работещите в сферата на модата и изкуството, за рекламна и издателска дейност, за взаимодействие с чуждестранни партньори, внос и износ на стоки, пътувания, обучение и явяване на изпити, за хуманитарни дейности и т.н.

Успешна нова седмица, бъдете здрави!