Най-точният хороскоп за 4 април

Новини
10:00 - 04 Април 2021
3201
Най-точният хороскоп за 4 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 4 април Луната продължава транзита си през знака Козирог, като в 13:02 часа е във фаза Последна четвърт. С намаляващата Луна намалява и енергията ни. А в знака Козирог тя ще оказва влияние върху психо-емоционалното ни състояние.

Много хора ще се чувстват депресирани, с понижен тонус, недоволстващи и склонни към критика.

И ако си позволим тези чувства да ни завладеят, шансът да излязат много хора да гласуват е минимален. А и провеждането на избори в ден на която и да е лунна фаза, при която Слънцето и Луната са в предизвикателен аспект, е обречен на много трудности, ограничения и конфликти в изборния ден. А от подобен сценарий никой няма печалба, най-вече народа, който в мунданната астрология се управлява от Луната. Но държа да отбележа, че освен народа, Луната управлява и опозицията в политиката. Затова и този ден за всички ще бъде доста труден и противоречив. Напрежението ще е голямо в политиката и в обществото като цяло, съпроводено с много трудности, критика и конфликти. Този ден, както и следващите седем дни, са най-неблагоприятни в личен план за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Изявите и успехите ви са ограничени, комуникацията е силно затруднена, а опасността от неприятни преживявания и разочарования е голяма.

Както 4 април, така и следващите седем дни, ще са най-ползотворни и на успех могат да разчитат родените през втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Но не бива да се забравя, че това са общи хороскопи, изработени на базата на Лунните знаци, аспекти и фаза.

Марс е в Близнаци и образува много благоприятен аспект с Юпитер и Сатурн във Водолей.

Те повишават възможността за успехи и благоприятно развитие в кариерата през тази година, при разрешаването на важни житейски, делови и юридически въпроси за родените под знаците Близнаци, Везни и Водолей, както и родените с Юпитер и Сатурн в тези знаци (ако не силно наранени от предизвикателни аспекти с други рождени планети). Юпитер и Сатурн във Водолей дават голяма подкрепа от страна на лични, задгранични и политически партньори. Марс в Близнаци повишава амбицията, силата и издръжливостта при тях и до 23 април включително могат да разчитат на много късмет и звездна подкрепа. България е под силното влияние на Козирог и Сатурн, а това е една от причините да сме все недоволни и разединени, всеки мислещ само за себе си. Нека не забравяме, че от нашата активност, отговорност и вот на 4 април зависи и нашето бъдеще. Затова не оставяйте бъдещето си в чужди ръце. И въпреки трудния звезден ден нека покажем, че сме истински българи, милеещи за родината си и за своите сънародници. Бъдете здрави!