Най- точният хороскоп за 4 септември

Астро
23:58 - 03 Септември 2021
2735
Най-точният хороскоп за 4 септември

В съботния ден, 4 септември, Луната преминава през огнения знак Лъв, където ще бъде до 02:05 часа на 6 септември. Луната в този знак ни обещава слънчево настроение и жизненост през почивните дни. Повишено е желанието ни за признание, любов и забавления. Но не се заблуждавайте! Не всичко е така прекрасно, както на пръв поглед.

При някои хора се засилва желанието за власт, склонни са към драматични реакции и преживявания, когато се почувстват пренебрегнати или думата им не е приета като закон. Адаптацията е почти невъзможна. В такива дни сме много честолюбиви, горди и трудно отстъпваме. Можем да постигнем целите си единствено ако сме готови да преотстъпим почетното място на своя партньор и покажем с думи и действия, че той е „царят“. Нужно е да проявяваме повече отстъпчивост, великодушие и щедрост.

Демонстрирайте на любимите си хора своята искрена любов и уважение, покажете им колко са важни и значими за вас. Дните са подходящи за провеждане на светски бляскави партита, посещение на концерти и всякакви други културни или спортни мероприятия, купони с приятели, семейни тържества, интимни срещи, спорт и забавления, творчески дейности, занимания с децата. В здравословен план при Луна в Лъв е уязвимо сърцето. Възможни са и болки в областта на гърба. Избягвайте прекалено физическо натоварване.

На 4 септември Луната първо активира предизвикателен аспект със Сатурн във Водолей, а във вечерните часове и с Уран в Телец. Прави хармоничен аспект с Меркурий във Везни. Сатурн е планета на ограниченията, затрудненията и контролът. По пътищата и границите ни може да бъде засилен контролът, да има затруднения с придвижването, както и по-тежки транспортни инциденти. Не са изключени нарушения в комуникациите, прекъсвания на електричеството, токови удари, шокови състояния. При гръмотевични бури вземете предпазни мерки срещу мълнии. Работете внимателно с режещи машини.

Денят е по-неблагоприятен за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Не предприемайте рисковани действия, особено ако сте в планината или на път. Избягвайте пътуване със самолет. Във взаимоотношенията с близките и други хора бъдете отстъпчиви и толерантни, за да си спестите драматични преживявания.

Хармоничният аспект на Луната с Меркурий във Везни ще внесе много позитивизъм и възможност за приятни преживявания при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. За вас денят е чудесен за забавления и купони, срещи с приятели или роднини, пътувания и разходки сред природата, спорт, посещение на всякакви места за развлечение. Настроени сте позитивно, в добро настроение и общителни. Много по-приятна и ползотворна ще бъде комуникацията ви с хората. Насладете се на хубавата звездна енергия, бъдете здрави, пожелава Марги Паскалева!