Най -точният хороскоп за 4 юли

Нещо за четене
02:48 - 04 Юли 2021
3116
Най-точният хороскоп за 4 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 4 юли Луната продължава своя транзит през земния знак Телец. Тази земна Луна по принцип ни прави по-търпеливи, по-предпазливи, с по-земни желания. Но, както предупредих и в хороскопа за 3 юли, неделният ден се очертава много напрегнат за фиксираните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей (предимно през втора декада), както и за хората с такъв изгряващ знак (Асцендент) или с други рождени планети в тези знаци в рождения си хороскоп.

В по-малка степен, но все пак вниманието да е повишено и за родените през втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната съвпада с Уран в Телец и заедно образуват таоквадрат с Венера и Марс в Лъв, както и със Сатурн във Водолей. В този двоен квадрат между планетите е концентрирана много силна енергия – в него са включени три „зловредни“ планети. Тяхното силно влияние ще продължи до средата на месец юли. Бъдете в по-спокойна и позитивна среда, ако може и по-изолирани от хората в неделния ден.

Повишена е сериозно опасността от тежки конфликти и инциденти, прояви на агресия и насилие от ревност или несподелена любов, кражби на пари и ценности, токови удари или от мълнии, пожари и експлозии, травми при работа с режещи машини или оръжие, технически аварии, катастрофи, военни конфликти и нападения, природни бедствия в световен план и т.н.

Неделният ден се надявам да бъде по-приятен и ползотворен за представителите на знаците и най-вече през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Казвам „надявам се“, тъй като тези дневни прогнози се изготвят на базата на аспектите между транзитната Луна и аспектът, който тя образува към вашето Слънце. Но в личния си хороскоп човек има още 8 планети и Асцендент, които вие да не знаете в какви знаци са и дали нямате планети в Телец, Лъв, Скорпион или Водолей.

Моят призив за повишено внимание, много търпение и толерантно отношение е към всички. Сами виждате в новините колко пожари, експлозии, катастрофи и всякакви други инциденти напоследък много зачестиха.

В здравословен план тези планетни разположения създават предпоставка за инфарктни и инсултни състояния, нервни кризи и истеричност, както и всякакви други внезапни кризи и шокови състояния. Не препоръчвам на този ден пътуване на дълъг път, рисковани и дълги преходи в планината, други рисковани действия, физическо и емоционално натоварване. Очаквам времето да е непредсказуемо, на места отново с гръмотевични бури с градушки, а в някои страни и много по-тежки инциденти – атентат, убийства, урагани и други бедствени ситуации. По-уязвими държави са Китай, Япония, Турция (и други страни в нашия регион), Америка, Канада, Англия, Белгия, Русия, Израел, Индонезия, Иран, Ирак и други.

Бъдете здрави!