Най- точният хороскоп за 5 април 2022 г.

Активно общуване разчита в звездите Маргарита Пасалева

Астро
23:59 - 04 Април 2022
2119
Най-точният хороскоп за 5 април 2022 г.

На 5 април Луната преминава вече през въздушния подвижен знак Близнаци, където ще бъде до 18:30 часа на 7 април. През следващите три дни се засилва желанието за активно общуване и обмен на информация. Мисълта ни е бърза и логична, но може на моменти да липсва концентрация. Близнаци е подвижен знак, подвластен на Меркурий, затова ще ни вълнува всяка нова и интересна информация, която би ни била полезна.

Общуваме с хората и възприемаме информацията с лекота. Ентусиазирани сме и с приповдигнато настроение. Желанието ни за разнообразие, придобиване на нови знания и умения също е силно. Но е добре да бъдем добре подготвени с план за деня, за да не се занимаваме с много неща едновременно и накрая да не успеем да свършим нищо конкретно. Луната в Близнаци ни прави по-гъвкави и адаптивни, но и по-непостоянни в мнението и действията. Това се дължи на многообразието от идеи и интереси, на промени в ситуацията.

И все пак, препоръчително е да се стремим към постоянство и да изслушваме хората, вместо да говорим твърде много. Луната днес все още не образува точни мажорни (главни) аспекти, но тя благоприятства преговорите, уреждането на документи, подписването на договори, търговията, обучението, изразяването на мнение, пътуванията, покупката на нова техника или автомобил.

При транзит на Луна през знака Близнаци много хора чувстват вътрешно напрежение. Денят може да е по-неблагоприятен в емоционален план за родените под знаците и предимно през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Въпреки силното желание за общуване, то може да бъде затруднено и да възникват спорове в ежедневието.

Предпазвайте се от клюки по ваш адрес, от интриги, измами, загуба на документи или информация. Шофирайте със съобразена скорост, не се разсейвайте с чат или разговори по телефона. Енергията на Луната в Близнаци е с по-положително влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Тя ще ви вдъхновява, ще се появяват нови идеи и възможности пред вас за реализация и успех. Контактите ви ще са ползотворни, ще се разбирате с хората и ще успеете да реализирате голяма част от набелязаното за деня.

Много добър ден за покупко-продажби, писане, говорене пред публика, разрешаване на документални въпроси, интелектуални дейности, явяване на изпити или на интервю за работа, регистриране на фирми или организации / партии, срещи с приятели, купони и други забавления. В здравословен план са уязвими бронхите, белите дробове и нервната система. Избягвайте стреса, задимени помещения и проветрявайте често. Ако ви остане време, разходете се в парка на чист въздух. Бъдете здрави!