Най- точният хороскоп за 5 септември

Астро
23:59 - 04 Септември 2021
744
Най-точният хороскоп за 5 септември

На 5 септември Луната продължава транзита си през знака Лъв. Днес звездите са малко по-благосклонни, макар и не за всички както винаги. Но се надявам препоръките ми да ви бъдат полезни. Много хора вярват, че съдбата изцяло е в техните ръце. Съгласна съм, така е, но това е постижимо само за онези хора, които имат волята и желанието да трансформират и най-негативните планетни разположения с позитивно отношение и действия, възползвайки се от предизвикателствата по най-добрия начин.

Положителната страна на Луната в Лъв е жизнеността, позитивизма, щедростта, благородството и любовта към хората, творческото вдъхновение, желание за постижения и уважение. Отрицателната страна на Лъва е свързана със силната необходимост да властва и получава непрекъснати похвали, горделивост и надменност. Честолюбието и гордостта, когато са умерени и имат покритие на базата на нашите действия и постижения, са нещо естествено. Човек трябва да си знае цената и възможностите. Много често ще срещнете, обаче, Лъвове или хора с Асцендент, Луна, Марс в този знак, които обичат показността и себеизтъкването.

Изборът какво да бъде поведението ви, а съответно и преживяванията на този ден, е изцяло ваш. Не случайно често цитирам една мъдра сентенция: „Какъвто е характерът ни, такъв е и животът ни!“.

Любовта, а и всяко нормално отношение са ключът към по-щастлив живот и удовлетворяващи връзки. Каквото излъчваме като енергия и отношение от наша страна, това и получаваме.

В неделния ден Луната в Лъв образува хармоничен аспект с Венера във Везни и дисхармоничен аспект с Юпитер във Водолей. Юпитер е планета на растежа, късмета, просперитета, вярата и философската ни нагласа. Но той често ни подтиква към презадоволяване и прекаляване. Предизвикателният аспект на Луната в Лъв към Юпитер във Водолей може да повиши желанието ни за риск, проява на нетърпение, липса на толерантност и дори надменно поведение. Не забравяйте, че Юпитер има силна връзка със законността и морала. На този ден Луната и Юпитер може да имат по-неблагоприятно влияние в емоционален план при родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Много от вас ще изразяват чувствата си много по-експанзивно, на моменти дори ще драматизират. Силно се нуждаете от внимание и уважение, но знаете, че уважение се печели, а не се получава даром, нито насила.

Бъдете по-щедри и отстъпчиви, не налагайте мнението си на всяка цена, не прекалявайте в нищо. Спазвайте правилата и законите, за да си спестите неприятности със закона. Ограничете алкохола и намалете физическото натоварване.

Хармоничния аспект на Луната с Венера ще има позитивно влияние в неделния ден при родените най-вече през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Девизът ви на този ден е „Любовта и красотата ще спасят света!“. Настроени сте дружелюбно, любезни, общителни, одухотворени и изпълнени с обич. И това няма как да не се отрази на взаимоотношенията и преживяванията ви. Това е един прекрасен ден за семейни тържества, организиране на всякакви празници и забавления.

В семейните и интимни връзки ще цари любов и разбирателство. Изпитвате необходимост от споделяне, от красота и любов във всичките им форми на съществуване. Бъдете здрави!