Най- точният хороскоп за 6 април 2022

Астро
23:59 - 05 Април 2022
1802
Най-точният хороскоп за 6 април 2022

На 6 април Луната продължава транзита си през знака Близнаци. Днес тя образува хармонични аспекти със Слънцето и Меркурий в Овен, а в късните часове и през нощта с Марс и Сатурн във Водолей. През нощта активира и неблагоприятни аспекти с Юпитер и Нептун в Риби.

Днешният ден е много благоприятен за нови начинания, регистриране на фирми или организации /политически партии, научно-изследователска работа, дипломатически или политически/ бизнес преговори, подписване на договори, обучение, провеждане на олимпиади и състезания, пътувания, покупка на техника или автомобил.

Възползвайте се от това енергийно благоразположение и свършете някои важни задачи, тъй като на 7 април Луната почти през целия ден е „без курс“.

Тези звездни разположения днес са много добри за науката и техниката, за разрешаване на важни въпроси свързани с образованието, бизнеса, пътищата, транспорта, енергетиката и други важни държавни дела. Възможни са нови научни открития и нововъведения в областта на медицината, астрономията, физиката, археологията и т.н.

От днес и Венера вече е в знака Риби, където тя „се чувства“ много добре и до 2 май включително благоприятства финансовите дела, партньорствата и всякакви социални въпроси. Това е подходящ период за покупка на нови дрехи, аксесоари, бижута, мебели; за стартиране на нови бизнес или интимни взаимоотношения, за бракосъчетания най-вече за родените под знаците и с рождена Венера в Телец, Рак, Козирог и Риби.

Луната в Близнаци на 6 април и нейните предизвикателни аспекти с Юпитер и Нептун в Риби могат да имат по-неблагоприятно влияние днес при родените през втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Може да имате високи очаквания и изисквания към хора от обкръжението ви, да сте твърде амбициозни и склонни към риск.

Днес е препоръчително да не рискувате и да не прекалявате в нищо. Предпазвайте се от измами, кражби, интриги, инфекции, травми, инциденти и от неприятности с властта.

Не споделяйте личните си тайни, не бъдете доверчиви към всеки.

Луната и нейните хармонични аспекти с Меркурий, Слънце, Марс и Сатурн ще оказва много положително влияние днес на родените под знаците и предимно през втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Звездите ви дават отлични възможности за успешни начинания, изяви в обществото, повишаване на авторитета, печелене на награди, придобивки, благоприятно развитие на важни за вас дела и взаимоотношения.

Чудесен ден за посещение на обществени мероприятия, срещи с приятели, разговори с роднини, интелектуални занимания, спортуване, покупко-продажби и т.н.

В световен план все пак съществуват опасности:

транспортни инциденти, пожари, газови експлозии, прояви на агресия, разпространение на фалшиви новини, стрелби и други инциденти в училища и на други обществени места, етнически и политически конфликти, природни бедствия и т.н., като доста уязвими са САЩ, Белгия, Гърция, Индонезия, Китай, Словения, Турция, Япония и т.н.

Бъдете здрави!