Най- точният хороскоп за 6 септември

Астро
00:01 - 06 Септември 2021
2503
Най-точният хороскоп за 6 септември

На 6 септември Луната преминава през земния знак Дева, където ще бъде до 06:20 часа на 8 септември. Дева е знак, управляван от Меркурий. Време е да берем плодовете на труда си. През следващите два и половина дни приоритет ще са редът, чистотата, здравето, дребният бизнес, образованието, училищата и други.

През тези дни ще сме по-систематични в мисленето и в поведението си, аналитични, рационални, логични, наблюдателни, изобретателни, перфекционисти. Но Меркурий и Дева ни правят по-неспокойни, критични, взискателни и упорити. Ще се стремим към нови знания, събиране на информация, придобиване на нови практически умения. Липсва ни увереност и се нуждаем от подкрепата и положителната оценка на хората, за да се почувстваме значими и нужни. Трудно приемаме критика и упреци. Затова и полагаме много усилия да свършим работата си по най-добрия начин.

Следващите два дни са подходящи за анализи, прогнози, работа с и обработка на документи, обучение, дребни ремонти, грижа за здравето и промяна на навици в тази насока, провеждане на лечение или медицински изследвания, почистване и подреждане в дома или офиса. В публичното пространство на дневен ред ще са наболели теми, свързани със здравето, обучението, чистотата, малкият и среден бизнес. Неблагоприятни дни за операция на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника и жлъчката. Уязвими са ребрата за травми и нервната ни система. При някои хора може да се повиши тревожността, да проявяват повече капризност в отношенията.

В първия работен ден на седмицата Луната в Дева е скрита, невидима от Слънцето и без главни аспекти към другите планети. Едва в късните часове на деня активира хармоничен аспект с Уран в Телец, а в ранните часове на 7 септември е Новолуние в Дева. Енергията ни е в своя минимум, а емоционално много хора могат да чувстват безпокойство и нервно напрежение. Този ден е по-неблагоприятен за родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Опитайте се да сложите ред в мислите си, да не изпадате без нужда в паника. Не се натоварвайте прекалено с чужди проблеми. Погрижете се малко и за себе си.

Опитайте се да се отпуснете и да не приемате всичко твърде лично. Избягвайте твърде мазна и трудно смилаема храна. Луната в Дева е с по-положително влияние в емоционално отношение за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Рак, Скорпиони Козирог. Ще работите упорито и прецизно. Мисълта и решенията ви ще са основани на логика, не на емоции.

Много по-практични сте, готови да помогнете и със силно желание да се чувствате значими. При Луна в Дева сме склонни повече да анализираме, но и да критикуваме. Добре е да се съсредоточим към собственото си усъвършенстване, а не толкова в чуждите грешки. Тъй като в 03:52 часа на 7 септември е Новолуние в Дева, добре е от вечерта на 6-ти да започнем лунната 24 часова диета за изчистване на организма от натрупаните токсини и основно на червата. Бъдете здрави!