Най-точният хороскоп за 6 юли 2021 г.

Астро
23:59 - 05 Юли 2021
2664
Най-точният хороскоп за 6 юли 2021 г.

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 6 юли Луната преминава вече през въздушния знак Близнаци, където ще бъде до 16:51 часа на 8 юли. През следващите почти 3 дни Луната в Близнаци ни ентусиазира и ще повиши желанието ни за общуване и обмяна на информация. Мисълта и реакциите ни са бързи. Лесно усвояваме нови знания и информация. Общуваме по-лесно и с по-широк кръг от хора. Нуждаем се от разнообразие и движение.

Стимулират ни интелектуалните разговори и занимания. Дните са благоприятни за преговори, търговия, пътувания, придобиване на нови знания, покупка на книги и техника, срещи и разговори с роднини или приятели.

Разбира се, дните няма да са еднакво успешни и ползотворни за всички хора. Много е важно какво и пред кого говорим, за да не изпадаме в конфузни ситуации. На 6 юли Луната е в предизвикателен аспект с Юпитер в Риби, което може да предизвика някакви проблеми, касаещи законността и почтеността или от морално-етично естество. Може да бъде подложена на изпитание вярата ни, да реагираме и общуваме много по-емоционално.

В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни теми, свързани с образованието и обучението, с транспорта и пътищата, с търговията и услугите. Няма да липсват нови скандали, празнословие и фалшиви новини. В здравословен план са уязвими нервната система и белите дробове. Избягвайте нервно напрежение, проветрявайте по-често помещенията, в които се намирате.

6 юли е по-напрегнат в емоционално отношение за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Предпазвайте се от конфликти, интриги и клюки по ваш адрес, измами и кражби. Спазвайте законите и морално-етичните норми на поведение в обществото. Денят за вас не е благоприятен за разрешаване на юридически дела или на взаимоотношения. Спазвайте правилата за движение по пътищата и за паркиране. Обмисляйте добре предварително думите си, не говорете повече от необходимото.

Този ден се очертава по-приятен и успешен за родените през първа декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще общувате с лекота, настроени сте позитивно и приятелски към хората. Много добър ден за обучение и явяване на изпити, разрешаване на документални въпроси, търговски сделки, покупка на автомобил или техника за бита, интелектуални дейности, срещи и купони с приятели. Във вечерните часове Луната образува хармонични аспекти с Венера и Марс в Лъв, които може да повишат желанието ви за неангажиращи закачки и забавление. Благоприятен ден за науката и техниката.

Бъдете здрави!