Най- точният хороскоп за 6 юни

Астро
09:03 - 06 Юни 2021
3954
Най-точният хороскоп за 6 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 6 юни в интервала между 01:47 и 08:46 часа Луната в Овен е „без курс“, след което в 08:47 часа тя навлиза в земния знак Телец и ще транзитира през него до 21:47 часа на 8 юни. През следващите три дни Луната в Телец ни прави по-предпазливи, устойчиви и постоянни в желанията си. Стремим се към емоционална и материална стабилност. Привличат ни красивите неща и природата. Нуждаем се от топлота, ласки, забавления, вкусна храна и всякакви други дребни радости в живота.

Телецът е естет и ценител на всичко стойностно. Реакциите и възприятията ни в такива дни са по-забавени и имаме нужда от повече време, за да обмислим всичко добре преди да предприемем някакво действие. Трудно приемаме новостите и промените. Знаем какво искаме и как точно да го постигнем. Преценките ни са точни и обективни.

Търпението, дисциплината и постоянството ще ни помогнат да постигнем реални резултати. Дните са благоприятни за дългосрочни планове, разходки сред природата, посещение на културни мероприятия, земеделска работа, разкрасяващи процедури, кулинарни занимания, творчество, уреждане на финансови и имуществени въпроси; покупка на дрехи, аксесоари или мебели за дома.

В световен план не така позитивни са нещата, защото има доста планетни дисхармонични аспекти на по-бавните планети – квадратура между Сатурн във Водолей и Уран в Телец, опозиция между Марс в Рак и Плутон в Козирог, квадратура между ретроградния Меркурий в Близнаци и Нептун в Риби. И както всички виждаме те оказват доста стресово и неблагоприятно влияние в много направления – политика, икономика, бизнес, транспорт, комуникации и т.н.

В неделния ден Луната в Телец образува хармонични аспекти както с Венера в Рак, така и с Юпитер в Риби. Затова този ден е доста по-позитивен и обещаващ за повечето хора, но най-вече за родените през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Чувствате се спокойни и уравновесени, обичащи и обичани, оптимистично настроени, щедри, магнетични и привличащи вниманието на хората.

Това е един чудесен ден за интимни срещи, семейни тържества, социални контакти, творчески занимания и кулинария, подреждане на дома, излети сред природата; за посещение на театър, кино, концерт, художествени галерии и други. Луната в неделния ден не образува дисхармонични аспекти с останалите планети, но сама по себе си е разположена така спрямо Слънцето на родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен влиянието може да е по-неблагоприятно и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Изключение можа да има само при онези Телци, чието Слънце в рождения хороскоп има само благоприятни аспекти. И въпреки това може да изпитват усещане за понижена енергия и сили. Не се натоварвайте прекалено физически и емоционално.

Бъдете по-отстъпчиви и адаптивни, не предприемайте рисковани действия. Нощните часове срещу 7 юни са по-опасни за инциденти и природни катаклизми. Така ще посрещнем и началото на новата седмица – със звездно напрежение. Избягвайте пътувания на дълъг път и високи скорости дори в населените места през нощта и в ранните часове на 7 юни. Бъдете здрави!