Най- точният хороскоп за 7 април 2022

Астро
23:59 - 06 Април 2022
2358
Най-точният хороскоп за 7 април 2022

На 7 април Луната отново е в знака Близнаци. По-специфичното за този ден е, че Луната от 06:15 до 18:30 часа е „без курс“, т.е. в този интервал от време тя не образува никакви главни аспекти с другите планети до напускането си на знака.

Това бележи този работен ден като неблагоприятен за всякакви важни действия, решения за бъдещето, преговори и подписване на договори, нови начинания, бракосъчетания, подаване на оставка от пост; регистрация на фирма, сдружение или политическа партия и т.н.

Днес е подходящо само за довършване/приключване на вече започнати задачи и действия, за ежедневните ни рутинни дейности. Всичко, което днес се стартира, се реши или подпише, няма да има развитие в бъдещ план и да донесе успех. Могат да пропаднат вече уговорени срещи, да изгубим лични вещи или информация. Необходимо ни е разнообразие, рутината и скуката ни отблъскват.

Общувайте, обмисляйте новите си идеи, споделяйте мнението си, събирайте и обменяйте информация, четете, учете, разхождайте се сред природата, спортувайте, забавлявайте се, срещайте се и разговаряйте с приятели или роднини.

Всичко важно отложете за следващ, по-благоприятен ден. Нуждаем се от такива дни, затова не се страхувайте, че нещо лошо може да ви се случи.

Просто го имайте предвид и внимавайте да не допускате грешки в работата си, да не се разсейвате зад волана по време на шофиране. В 18:31 часа Луната преминава във водния кардинален знак Рак, където ще бъде до 07:00 часа на 10 април. 

Този ден е по-неефективен и някои хора да чувстват емоционален дисбаланс за родените под знаците и предимно през трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Настроението и емоциите са променливи при вас, което може да се отрази върху действията ви и на взаимоотношенията с хората от обкръжението ви. Избягвайте да анализирате, критикувате и задълбавате в нещо, дори и да има причини за това.

Освободете съзнанието си от сериозните ангажименти или трудни взаимоотношения, не се натоварвайте физически и психически. Предпазвайте се от грешки и конфликти на работното място, от травми или някакви инциденти.

Макар и „без курс“ енергията на Луната в Близнаци е с по-позитивно влияние върху чувствата и емоциите за родените под знаците и предимно през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Това е един много добър ден за релаксиране, стремеж към душевен комфорт, разговори с приятели, интелектуални занимания и за дейности, които не изискват сериозна концентрация или внимание.

Луната в Рак след 18:31 часа ще засили вниманието ни към дома, семейството и децата. Ставаме по-чувствителни, интуитивни и сензитивни, със засилено въображение. Нуждаем се от топлота и романтика в отношенията. В часовете след 18:31 Луната в Рак може да се отрази по-неблагоприятно при родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Добро време за уединение, медитация, размишления. По-комфортно във вечерните часове ще се чувстват родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Днес работещите в сферата на здравеопазването честват Световният ден на здравето. Честит празник на всички здравни кадри!

Бъдете здрави!