Най- точният хороскоп за 7 юли

Нещо за четене
23:58 - 06 Юли 2021
3129
Най-точният хороскоп за 7 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 7 юли Луната продължава транзита си през знака Близнаци. В сутрешните часове тя е в благоприятни аспекти със Сатурн във Водолей, както и с Венера и Марс в Лъв. Едва в късните часове на деня и през нощта Луната съвпада с Меркурий в Близнаци и заедно образуват предизвикателен неблагоприятен аспект с Нептун в Риби.

Тези звездни разположения и аспекти благоприятстват комуникациите, разрешаването на важни финансови и енергийни въпроси, спорта, образованието, транспорта, пътищата, строителството, работата на полицията и прокуратурата, организационни и други държавни въпроси. Добър ден за търговски сделки, международни преговори, взаимодействие с и между институции, научни изследвания, изразяване на мнение; покупка на техника, автомобил, книги и аксесоари.

Мисленето и реакциите ни са бързи и логични, преценките ни са по-правилни, а контактите по-ползотворни.

Нуждаем се от разнообразие, общуване и придобиване на нови знания/информация. Избягвайте шофиране и пътуване през нощта. Не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол, силни медикаменти или опиати.

7 юли е по-благоприятен и ефективен за родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Много добър ден за уреждане на документи, преговори, подписване на договори и споразумения, взаимодействие и разговори с висшестоящи лица, спортуване, разходки сред природата, обучение, пътувания, събеседване за работа или изпити, срещи и забавления с приятели или роднини.

Луната в Близнаци през деня не образува предизвикателни аспекти, но сама по себе си може да оказва по-неблагоприятно влияние в емоционален план при родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на представителите на втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. При вас комуникацията може да е малко по-затруднена, да се чувствате леко изнервени и объркани на моменти от напрежение в ежедневието. Възможни са спорове или недоразумения в отношенията, поради липса на разбиране от страна на околните. В късните часове на деня и през нощта (ако сте извън дома) бъдете по-предпазливи за измами, кражби и транспортни инциденти.

Бъдете здрави!