Най-точният хороскоп за 7 юни

Топ
00:24 - 07 Юни 2021
5302
Най-точният хороскоп за 7 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица Луната в Телец вече е в съвпад с Уран и заедно образуват дисхармоничен аспект квадратура със Сатурн във Водолей. Като прибавим и опасната опозиция на Марс в Рак към Плутон в Козирог, звездите отново ще подлагат света на изпитания и стрес. При някои хора в личен план ще е в повече напрежението, а при други по-малко.

Може да се очакват изненадващи обрати, силни трусове в обществото и политиката, аварии, инциденти, катастрофи, токови удари и т.н. Държавата е препоръчително да вземе превантивни мерки за сигурността по границите ни, да се засили контролът.

Важно е до голяма степен и как всеки от нас ще използва тази стресираща космична енергия. От нас се изисква два пъти повече внимание, търпение, толерантност в общуването и при необходимост – по-бързи реакции, въпреки че Телецът е по-бавен по своята същност. Тези от нас, които съумеят да използват енергиите градивно, не се поддават на провокации и натиск, ще излязат „сухи от водата“.  Забравете за спокойствието, присъщо на знака. Настройте се за един динамичен, изключително интензивен в емоционален план ден, с непредвидими ситуации.

В здравословен аспект са уязвими гърлото, щитовидната жлеза, тила и долната челюст за травми и удари. Периодът до 23 юни е неблагоприятен за планови операции заради ретроградното движение на Меркурий, но за деня конкретно – операции за вадене на сливици, на гласни връзки, щитовидната жлеза, долната челюст и вадене на долни зъби. 

В личен план най-внимателни във всичко трябва да бъдат родените предимно през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Избягвайте конфликти и разговори с началници и други висшестоящи лица, които по-скоро няма да доведат до желания за вас резултат. А може да си навлечете и неприятности.

Пазете имиджа си, не предприемайте никакви рискове. Денят за вас не е благоприятен за уреждане на финансови дела, за големи капиталовложения и изясняване на взаимоотношения. Бъдете стриктни в работата си и толерантни с хората. Търпението днес е най-силният ви коз. Луната и Уран в Телец с предизвикателния си аспект към Сатурн ще провокират нервната ви система.  Работещите с взривоопасни вещества и електричество, в транспорта и авиацията, на строителните обекти и в мините да спазват всички правила по безопасност.

При родените през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби Луната и Уран в Телец ще внесат повече ентусиазъм, силна интуиция, стимул и приятни изненади. Вие също ще сте като наелектризирани, но хармоничният аспект към вашето Слънце е с много по-позитивно влияние. Появяват се нови оригинални идеи, възможности за постижения, самоусъвършенстване и израстване. В поведението си сте спонтанни, общувате непринудено. Някои от вас ще имат шанса да сътворят и реализират нещо гениално, полезно за цялото общество.

И все пак, не забравяйте, че денят като цяло е доста труден и непредвидим. Бъдете здрави!