Най- точният хороскоп за 8 септември

Астро
00:10 - 08 Септември 2021
2220
Най-точният хороскоп за 8 септември

В 06:21 часа на 8 септември Луната навлиза във въздушния знак Везни, където ще бъде до 09:05 часа на 10 септември. През следващите два дни Луната във Везни ще повиши желанието ни за хармонизиране на взаимоотношенията и намиране на компромисни решения, за повече справедливост, за получаване на добра оценка за свършената от нас работа, за любов и романтика. Привличат ни красотата и изкуството.

Везните често изглеждат несигурни в очите на другите, но вярвайте ми, това е абсолютна заблуда. Те са разумни и се стремят да бъдат в добри отношения с всеки, да не бъде наранен никой. Контактуват доста избирателно и рядко с груби хора. Не понасят пошлостта и агресивно поведение. Винаги се стремят към баланс. Суетни са и може да забележите, че често стоят пред огледалото (най-вече дамите). Никога няма да ги видите неугледно облечени. Имат усет за красивото и цветовете. А любовта? Тя е всичко за тях.

В дните, когато Луната е във Везни, може да усетите неистово желание да си купите нещо ново и красиво, да отидете на фризьор и на други разкрасяващи процедури, да посетите някакво културно мероприятие, да организирате някакво парти или романтична среща. И това е чудесно, защото тези два дни са много подходящи да изпълним душите си красота, която ни одухотворява и облагородява. Настроени сме за любов и романтика. В здравословен план са уязвими бъбреците. Препоръчително е да не се прекалява със солта, захарните и тестени храни – Везните са любители на сладкишите, на които трудно устояват.

На този ден Луната във Везни образува хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, а в късните часове и през нощта срещу 9 септември тя съвпада с Меркурий във Везни. Има силен акцент на въздушната стихия, а тя ще ни изпълва с много ентусиазъм и нови идеи. Най-позитивно ще бъде влиянието на звездите за деня при родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Много добър ден за повишаване на авторитета, взаимодействие с институции, разрешаване на конфликти и подобряване на взаимоотношения, разговори и преговори с висшестоящи и други авторитетни хора, срещи с роднини и семейни тържества, посещение на ресторанти в приятна компания и на всякакви обществени мероприятия – концерти, театри, художествени галерии, модни и шоу представления.

Луната във Везни ще оказва по-дисхармонично влияние в емоционален план при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Някои от вас ще се чувстват вероятно пренебрегнати, неудовлетворени от отношението на околните и недостатъчно оценени на работното място. Не се разстройвайте, това е временно и проблемът не е във вас.

Контактувайте с хора, които ви разбират и ценят, които са склонни да ви изслушат и да споделят с вас. Занимавайте се с творчески дейности, организирайте си парти, забавлявайте се при първа възможност. Не позволявайте да ви заразят други хора с апатията си и негативните си емоции. Избягвайте спорове и пътуване на дълъг път в късните часове на деня и през нощта. Бъдете здрави!