Най-точният хороскоп за 8 юли

Астро
23:59 - 07 Юли 2021
2513
Най-точният хороскоп за 8 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 8 юли Луната отново е в знака Близнаци, като на този ден тя е „без курс“ от 07:20 до 16:51 часа.

Отново имаме ден, който не става за нищо важно. Неблагоприятен ден за нови начинания, взимане на решения за бъдещето, скъпи покупки и други големи капиталовложения, подписване на договори и всичко друго, за което е нужна концентрация. Денят е подходящ единствено за рутинните ни ежедневни дейности и довършване на вече започнати на по-ранен етап дейности.

Последните планетни аспекти на Луната преди да излезе от курс са съвпад с Меркурий и предизвикателен неблагоприятен аспект с Нептун в Риби. Тези последни планетни разположения ще отекват като ехо през целия ден. Нищо от това, което чувате или четете в публичното пространство, няма да бъде достоверно или няма да последва нищо от тези изказвания – празни приказки, лъжи, измами, манипулиране на общественото мнение. Работете по-внимателно с документи и информация, възможни са грешки и загуба на такива. Не купувайте техника или автомобил – на по-късен етап ще покажат дефекти.

Луната в Близнаци на 8 юли е с по-положително влияние за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Но за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада може да има по-неблагоприятно влияние върху общуването, взаимоотношенията с хората и върху преживяванията.

Както вече споменах, денят е добър само за рутинни дейности, както и за разходки, срещи с приятели и забавления. В 16:52 часа Луната навлиза в емоционалния воден знак Рак, където ще бъде до 03:20 часа на 11 юли. През следващите два дни и половина ще бъдем по-пасивни, сензитивни и интуитивни. Вълнуват ни предимно семейството и техните нужди, както и нашите лични. Лесно възприемчиви сме, с променливи емоции и настроение, силно зависещи от обкръжението ни. Не се учудвайте, ако изведнъж ви се прииска да сготвите нещо вкусно и различно. А може и някой друг да ви сготви, а вие да хапнете наготово. Луната и Рак управляват стомаха, затова често в такива дни ни се отваря апетита (както и при Луна в Телец).

Вечерните часове на този ден са много позитивни и обещават спокойствие, топлота в отношенията и приятни мигове за родените предимно през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби, както и за някои от Раците родени през юни, които имат добре разположено и с хармонични аспекти Слънце в рождения си хороскоп. Луната е в благоприятен аспект с Юпитер в Риби, които ще ви настроят мечтателно и романтично. Ще изпитвате силно желание да закриляте своите близки и удовлетворявате техните желания.  

Луната в Рак може да се отрази по-дискомфортно на родените през първа декада на Овен, Рак (с по-предизвикателни аспекти към Слънцето в рождения хороскоп), Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Може да реагирате много по-емоционално, да сте лесно раними, апатични или да се чувствате пренебрегнати / неразбрани. Вечерните часове са много благоприятни за медитация и други духовни практики, спорт, творчески занимания, забавления с децата, зачеване, хапване и пийване в уютно местенце с любими хора или приятели. Не прекалявайте с алкохола, наблегнете на рибата, морските дарове, плодовете и зеленчуците.

Бъдете здрави!