Най- точният хороскоп за 8 юни

Нещо за четене
08:31 - 08 Юни 2021
2174
Най-точният хороскоп за 8 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 8 юни Луната все още е в земния знак Телец. И днес нейното влияние продължава в насока търсене на стабилност, реални резултати и дългосрочно планиране. Най-доброто, което можем да направим в този ден, е да взимаме решения и да действаме търпеливо, с постоянство и упорита работа. Луната в Телец на този ден образува хармонични аспекти с Нептун в Риби, с Марс в Рак и с Плутон в Козирог.

По-специфичното е, че тя е в съвпад с Черната Луна (Лилит) в Телец, преминавайки заедно през най-критичните последни градуси, където се намират звездата Алгол и звездният куп Плеяди. Съвпадите в астрологията имат най-силно влияние, а хармоничните аспекти помагат делата и действията да се реализират по-лесно, независимо за добро или за зло. Затова в световен план и особено някои природни процеси е невъзможно да контролираме.

Повишена е опасността от сериозни финансови и секс скандали, обществено напрежение и протести, прояви на насилие, природни бедствия. Да не забравяме, че на 10 юни предстои Новолуние и слънчево затъмнение, чиято енергия е доста силна не само на самия ден, но преди и след него също. Доста са уязвими са хората с психични заболявания за неконтролируеми действия и прояви на агресия. На този ден е препоръчително да не се поддаваме на никакви съблазни, да бъдем почтени в поведението си и в отношението към хората. Неблагоприятен ден за разрешаване на финансови въпроси и капиталовложения, създаване на нови партньорства и изясняване на партньорски взаимоотношения.    

Денят е по-противоречив за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Предпазвайте се от финансови измами, кражба на пари и ценности. Бъдете по-толерантни и отстъпчиви с интимните и бизнес партньори. Не приемайте примамливи предложения за лесна печалба, ако искате да не си навлечете неприятности. Днес не взимайте важни решения, свързани с важни за вас въпроси. Не предприемайте рискове. Ако сред роднините ви има хора с психични заболявания, погрижете се да бъдат спокойни и в хармонична среда. Възможни са внезапни изблици за гняв и агресия, от което да последват семейни драми.

Хармоничните аспекти между Луната и планетите Нептун, Марс и Плутон може да имат по-позитивно влияние при родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Само че, не бива да се пренебрегва тежката опозиция между Марс и Плутон, които засягат сериозно до 11 юни включително представителите на трета декада на Рак и Козирог. Така че, не се отпускайте до тогава и бъдете отговорни и по-предпазливи в действията си. Денят е добър за размишления, творчески дейности, медитация и други духовни занимания, социално подпомагане и дарения, разкриване на тайни и престъпления. От 18:07 до 21:47 часа Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. В 21:48 часа тя навлиза във въздушния знак Близнаци – знак на комуникациите, преговорите, транспорта, търговията, образованието, техниката и науката. Настройте се за разговори, обучение, явяване на изпити, обмен на информация през следващите два дни. Бъдете здрави!