Най- точният хороскоп за 9 септември

Астро
23:59 - 08 Септември 2021
1980
Най-точният хороскоп за 9 септември

В ранните часове на 9 септември все още е активно влиянието на съвпада Луна/Меркурий във Везни. По-късно през деня Луната образува хармоничен аспект с големия благодетел Юпитер във Водолей и дисхармоничен с Плутон в Козирог във вечерните часове. На този ден желанието ни за общуване, придобиване и обмен на информация, преговори, обучение и забавления също е повишено.

Появяват се нови интересни идеи, контакти, възможности за разрешаване на проблеми. Емоциите ни са балансирани, склонни сме към сътрудничество и компромиси. Този ден също е подходящ за творческа работа, романтични разговори и срещи, забавления, интелектуални дейности, разрешаване на юридически въпроси, дипломатически, политически и търговски преговори, организиране на модни и други конкурси с награждавания за високи творчески или спортни постижения.

По-предизвикателни са звездните разположения и аспекти в ранните и в късните часове на нощта. Възможни са транспортни инциденти, спорове и конфликти с роднини или колеги, неприятности с документи или загуба на такива.

Този ден е по-дисхармоничен в емоционален план (Луната се свързва с нашите емоции, нужди и реакции) за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Ще чувствате вътрешно напрежение, а околните ще ви провокират да реагирате по-остро. Не ви препоръчвам да откликвате на провокации, които биха ви навредили. Бъдете по-сдържани в реакциите и изказванията си. Не превишавайте скоростта при шофиране.

Във вечерните и нощни часове аспектът на Луната към Плутон ще нажежи страстите и някои хора ще са склонни към доминиране и агресия в поведението. Възможна е появата на главоболие или подсъзнателни страхове, проблеми със съня. Предпазвайте се от сериозни конфликти или инциденти. За родените, обаче, през втора и трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей денят е многообещаващ.

Хармоничният аспект на Луната към Юпитер във Водолей ще оказва много позитивно влияние не само върху настроението и емоционалното ви състояние, но ще ви подкрепя във всичко, което предприемете. Юпитер е планета на късмета и растежа, затова този ден за вас е много ползотворен и с възможности за успехи и постижения. Ще печелите конкурси и състезания, ще получавате похвали и награди. Имате шансове за растеж и придобиване на сериозен авторитет. Не ги пропускайте, бъдете здрави!