Най- точният хороскоп за 9 юли

Астро
23:56 - 08 Юли 2021
2391
Най-точният хороскоп за 9 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 9 юли Луната продължава транзита си през водния знак Рак. Време е да помислим за своите нужди и личен живот, за семейните належащи въпроси, за сигурността в дома и родината ни.

На 10 юли предстои Новолуние в Рак, което ще даде старт на новите ни идеи и проекти. Луната преди Новолунието е скрита от Слънцето, т.нар. „балсамична“ Луна. Енергията ни през тези два дни е понижена, а настроението и чувствата ни променливи, нестабилни.  

Препоръчително е да не приемаме болшинството от хората за опоненти или врагове, да се цупим и обиждаме като деца, да действаме твърде емоционално. Използвайте силната си интуиция и възприемчивост конструктивно, помагайте на нуждаещите се с каквото можете. Бъдете по-постоянни в мнението и решенията си, не позволявайте да оказват влияние върху преценките и действията ви. Проявявайте повече състрадателност и грижа към хората.

Сега е моментът да изготвим стратегия и план за действие в новите условия, чието начало да дадем след 10 – 11 юли. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни теми, свързани със сигурността и отбраната на страната, здравеопазването, социалното подпомагане на населението, строителството, състоянието и цените на имотите, морският туризъм, земеделието и т.н.

На 9 юли Луната е в хармоничен аспект с Уран в Телец. Той ще ни зарежда с повече ентусиазъм и нови идеи. Ще ни подтиква да експериментираме, да използваме нестандартни методи и средства в ежедневната си работа. Денят е по-благоприятен за родените през втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Възползвайте се от всяка внезапно хрумнала ви идея, експериментирайте, творете и създавайте. По-внимателни трябва да бъдат родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. За вас не е добре да предприемате рисковани действия и експерименти. Имате нужда от спокойствие и разбиране, да се заредите с енергия, затова бъдете по-уединени - обърнете повече внимание на себе си и близките си.

Подредете и почистете дома си, погрижете се за семейния уют и спокойствието на децата си. Вложете богатото си въображение в творчески дейности. Не се тревожете за дребни неща.

Луната в Рак в световен план повишава опасността от инциденти във вода, семейни конфликти, екологични замърсявания, отравяния, наводнения, тайни заговори и др.

Бъдете здрави!