Най- точният хороскоп за 9 юни

Нещо за четене
00:01 - 09 Юни 2021
2286
Най-точният хороскоп за 9 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 9 юни Луната вече транзитира през въздушния знак Близнаци, където ще бъде до 10:22 часа на 11 юни. Този знак и неговият планетен управител Меркурий през следващите два и половина ще активира всякакви меркуриеви въпроси. В такива дни сме много по активни и с повишена необходимост от обмен на информация, от водене на разговори и преговори. Друг е въпросът доколко комуникацията ще бъде ефективна, а преценките и решенията правилни заради ретроградното движение на Меркурий в Близнаци и неговият неблагоприятен аспект с Нептун в Риби. Този аспект между двете планети внася сериозно объркване в мисленето, преценките, решенията и комуникацията между хората. Нептун размива и обърква всичко, хората не мислят логично и реалистично. Обгръща всичко в мъгла и илюзии.

През следващите дни съществува реална опасност всичко това да се засили още повече, а и на 10 юни е Новолуние и слънчево затъмнение, което заедно с Меркурий образуват предизвикателен аспект с Нептун в Риби. Хора ще говорят много повече от необходимото, а по-важното е да се вслушваме и наблюдаваме. На 9 юни Луната е скрита от Слънцето и в неблагоприятен аспект с Юпитер в Риби. Емоциите ще ни връхлитат и ще преминават границите на нормалното, защото Луната се свързва с нашите емоции и реакции, а Юпитер разширява и увеличава всичко.

В личен план 9 юни е по-неблагоприятен ден за родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Това важи и за всички хора от другите зодиакални знаци, които имат рождени планети в знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Спазвайте правилата, законите и морално-етичните норми на поведение в обществото, ако искате да избегнете неприятности с властта и закона.

Онези хора, които не съумеят да сдържат емоциите си, може да прекалят с говоренето и действията си, а това да ги въведе във водовъртежа на интригите и конфликтите. Затова е много важно през следващите два дни да внимаваме какво и пред кого говорим. Преценките и решенията ни през тези дни могат да бъдат изключително погрешни и това да доведе до неблагоприятни последствия след 12 юли, когато Меркурий ще премине вече в Рак.

Луната в Близнаци е с по-положително влияние както върху физическото и емоционално състояние, така и върху ежедневните дела при родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вие няма да сте така крайно невъздържани в говоренето и в поведението си. По-ползотворни ще са контактите ви и ще действате по-логично, премисляйки всичко добре. А това, разбира се, ви обещава и по-добри резултати. Много силен ден за вас и особено за работещите в сферата на новите технологии, медиите, науката, комуникациите и информацията, автомобилите и т.н.

Но нека не забравяме, че на 10 юни е слънчево затъмнение, а затъмненията са с много по-концентрирана и трудна за овладяване енергия. Не вярвайте на всичко чуто и прочетено в публичното пространство. Хората с лабилна психика и с психични заболявания трябва да бъдат в спокойна среда. Категорично не препоръчвам да се употребяват каквито и да било наркотици, за да не се отключи психоза и нелечими психични заболявания. Не злоупотребявайте и с алкохол. Бъдете здрави!