НАКЪДЕ, ДЯДКА? Шокиращо видео от катастрофата на Люпко Петрович

Абсолютен кретен, за малко да ме убие в тунела преди да блъсне другата кола, твърди участник в мелето

Балкани
12:57 - 30 Юни 2023
11912
НАКЪДЕ, ДЯДКА? Шокиращо видео от катастрофата на Люпко Петрович

Появиха се първи кадри от малоумната катастрофа на бившия треньор на ЦСКА и Левски Люпко Петрович. Ветеранът е в белградска клиника с леки наранявания, съобщиха в родината му. 

77-годишният специалист, който преди дни напусна Литекс, се е движил в насрещното движение на новия околовръстен път на Белград и се е ударил странично в друг автомобил, предизвиквайки пътнотранспортно произшествие.

Алкохолната проба на Петрович е отрицателна, твърдят засега сръбските таблоиди, но дядо Люпко е известен почитател на силните напитки.

"Шофьорът на автомобил „Мерцедес“, идентифициран като Люпко Петрович, продължил да кара, дори когато видял, че не е в правилната посока. Колите и камионите се опитваха да го избегнат, но накрая се стигна до инцидент“, пише blic.rs.

Полицаите са се опитали да спрат Петрович, който управлявал колата си в насрещното движение по новия околовръстен път и предизвикал катастрофата. Той обаче не спрял, а дори ускорил.

"Доживотно да му вземат книжката!", призова очевидец.

"Абсолютен кретен, за малко да ме убие в тунела преди да блъсне другата кола!", добавя друг от участниците в движението.