Наказаният заради допинг Георги Йомов заби двойничка на бившата си Ариа

Мадамата се подвизава като Нал Александра в социалните мрежи

Топ
14:38 - 21 Юли 2024
6292
Наказаният заради допинг Георги Йомов заби двойничка на бившата си Ариа

Сексапилна македонка е новото гадже на скандалния футболист Георги Йомов.

Мадамата се подвизава като Нал Александра в социалните мрежи. Има собствена марка за дрехи, която е регистрирана в Гевгелия в родината й. Красавицата често сама рекламира тоалетите си, тъй като е и сред най-известните инфлуенсърки в Северна Македония. Постоянно е канена на светските събития в страната. Разполага и с немалко средства, ако се съди по постоянните й почивки на топ-дестинации.

Нал Александра видимо е тунингована. Има уголемени бюст и устни. Някой дори би я определил като двойничка на Ариа. Двете доста си приличат на външен вид.

Йомов разкри, че има нова жена до себе си, преди повече от месец. Тогава не искаше да я показва и качваше тайнствени снимки с нея. Връзката му с Нал Александра явно е сериозна. Двамата бяха заедно на море, а сега се върнаха в къщата на футболиста в Банкя.

Йомов страни от светлините на прожекторите, след като бе наказан за четири години заради употребата на допинг. Футболистът бе спипан със забраненото вещество дехидрохпорметил-тестостерон през 2022 г. Малко след това приключи и шумната му връзка с Ариа след серия от скандали.

Фолкпевицата и футболистът бяха заедно около две години, като парадираха с любовта си. Всъщност връзката им имаше доста проблеми и бе съпътствана от редица скандали. Един от тях бе случаят, когато Йомов и брат му бяха бити след разправи на Околовръстното шосе. Притеклият се на помощ техен баща стреля и рани двамата нападатели. Първоначално футболистът твърдеше, че не е присъствал на мястото на инцидента, но се оказа, че лъже. Ариа също бе замесена в скандала. Малко по-късно Йомов бе хванат с допинг и фолкаджийката го заряза.

Певицата бързо му намери заместник. Близо година излизаше с бизнесмена Цветан Петков, който е собственик на верига заведения в София и на морето. Ариа отново демонстрираше любовта си по социалните мрежи, но наскоро се разбра, че и тази нейна връзка е в миналото. За разлика от нея, Йомов бе сам до срещата си с красивата Нал Александра.