Наоми с 38-годишен мултимилионер на яхта в Ибиса

За аферата на 54-годишния супермодел и саудитския богаташ има подозрения от години

Нещо за четене
17:43 - 12 Август 2024
3594
Наоми с 38-годишен мултимилионер на яхта в Ибиса

Наоми Кембъл е на почивка в Ибиса с 38-годишния мултимилионер и продуцент от Саудитска Арабия Мохамед Ал Турки. Папараци успяха да снимат Мохамед и 54-годишния супермодел, докато се разхождат по плажа след разходка с лодка.

На снимките Наоми е облечена в бохо стил, като носи бял изрязан топ и мини пола, украсена с червен декориран колан, както и широкопола шапка, джапанки, слънчеви очила и много бижута. Тя държи ръката на Мохамед, което накара мрежата отново да заговори за романтичния характер на връзката ѝ с продуцента.

За аферата на Кембъл и Ал Турки има подозрения от години. Факт е, че те често прекарват време един с друг и се появяват заедно на събития като наградите БАФТА, седмиците на модата, филмовия фестивал в Кан и фестивала "Червено море", чийто артистичен директор е Мохамед. През пролетта на тази година медиите писаха, че продуцентът и звездата от модния подиум имат само приятелски отношения, но интернет потребителите не са сигурни, че това наистина е така, въпреки че Ал Турки е бил забелязан в компанията на друг известен модел - Алесандра Амброзио.

The Sun съобщи, че Кембъл и Ал Турки са станали много близки, след като са прекарали много време заедно в Близкия изток, и между тях пламнала искра. "Наоми е много избирателна по отношение на това с кого прекарва времето си и стана много близка с Мохамед. Те споделят любовта си към модата и изкуството, имат и много общи приятели. Наоми отлетя с него до Дубай и не мисля, че някога е била по-щастлива. Прекарват много време заедно и изглежда, че между тях има някаква искра, макар засега да са само приятели", казва близък приятел на Наоми пред изданието.