НАП погна Цецо Андреев

Ровят в приходите на приближения до Златка Райкова в търсене на данъчни злоупотреби

През ключалката
15:55 - 04 Юли 2019
2141
НАП погна Цецо Андреев

Неуспешният ВИП Брадър персонаж Цецо Андреев е обект на пълна и задълбочена данъчна ревизия, мълви се в шоу средите. Агентите на НАП ровят в приходите на приближения до Златка Райкова в търсене на данъчни злоупотреби, а той е пред нервен срив заради процедурата.

За несгодите си нежният от Койнаре обвинявал  фолк певицата Емануела, с която има сериозни проблеми откакто в „Биг Брадър – Most Wanted“ миналата есен я обиди. Той разправял на малкото си останали приятели, че звездата на "Пайнер" била толкова влиятелна, че уредила да го проверяват дали чинно си плаща данъците. Идеята била на приятеля й Мартин Елвиса, чийто баща дълги години е началник по високите етажи на държавната администрация.

Запознати обаче контрират че певицата отдавна е загърбила съществуването му и е оставила адвокатите си да се занимават със заведеното от нея дело срещу Цецо за обида и уронване на престижа, разпространявайки неверни твърдения, чрез ефира на електронна медия. Хора от обкръжението на Цецо коментират, че най-вероятно причина за проверката е съвсем друга, но не се наемат да обяснят каква точно, намеквайки, че е възникнала покрай бизнеса на някоя от аверките му.