Напрежение в Разград: Натириха Марселиньо от Лудогорец

Треньорът Стойчо Стоев извади бразилеца от групата за мача с Берое

У нас
15:04 - 19 Юли 2019
3620
Напрежение в Разград: Натириха Марселиньо от Лудогорец

Арогантното поведение на бразилската звезда Марселиньо му изяде мястото в Лудогорец. Оказа се, че треньорът на разградчани Стойчо Стоев е извадил плеймейкъра от групата за предстоящия двубой с Берое за първенство.

Марселиньо имаше разправия със Стоев по време на мача с Ференцварош от Шампионската лига в сряда, загубен с 2:3. При смяната си, очевидно подразнен, че излиза от игра, бразилецът напусна терена със саркастична усмивка и поглед към наставника. Секунди по-късно двамата си размениха реплики пред резервната скамейка.

Марселиньо напуска ухилен терена на мача с Ференцварош

След отпадането от Шампионската лига Стоев се оплака, че футболистите му си позволяват прекалени своеволия и ще има последствия. Грешникът Якуб Шверчок, който изпусна дузпа, се е нагърбил на своя глава с изпълнението от бялата точка. Знае се, че титулярният дузпаджия в Лудогорец е защитникът Козмин Моци. Очаква се полякът пък да остане резерва за назидание, а вместо него атаката срещу Берое да води румънецът Клаудиу Кешеру. Разградчани гостуват в Стара Загора утре от 21:00 часа.

На Стойчо Стоев хич не му е лесно да се разправя със самозабравилите се футболисти в Разград  Снимки: Lap.bg