Напрежение във Франкфурт: Муани отказа да тренира, Ленц напусна

Спорт
12:46 - 30 Август 2023
1911
Напрежение във Франкфурт: Муани отказа да тренира, Ленц напусна

Звездата на Айнтрахт Коло Муани е отказал да вземе участие в последната тренировка на тима преди домакинството на Левски в мач от Лигата на конференциите. Футболистът иска да бъде продаден в ПСЖ и днес е заявил, че няма да води занимание, твърдят медиите в Германия.

Това означава, че той почти сигурно ще пропусне двубоя със „сините“ в четвъртък вечер.

По-късно днес Дино Топмьолер ще даде официалната си пресконференция преди мача, на която вероятно ще станат ясни повече подробности.

Айнтрахт Франкфурт се раздели с левия си краен бранител Кристофър Ленц ден преди реванша от плейофите на Лигата на конференциите срещу Левски. Ленц подписа едногодишен договор с РБ Лайпциг с опция за още година.

Германецът така или иначе нямаше да вземе участие в мача със „сините“, тъй като не е картотекиран за евротурнирите. През настоящия сезон има едва 9 минути за Франкфурт при равенството 1:1 с Майнц 05 в последния шампионатен мач.

Айнтрахт се раздели и с една от звездите си – Йеспер Линдстрьом, който бе продаден на Наполи. Пари Сен Жермен проявява сериозен интерес към голмайсторът Рандал Коло Муани, който призна в интервю, че желае да премине в ПСЖ.