Нарязаната Дебора възпя насилника си

Чувствената балада на младата изпълнителка е за изпитанията, с които животът й сблъсква

Новини
17:17 - 09 Май 2024
3770
Нарязаната Дебора възпя насилника си

Дебора Михайлова със “Зараснали рани” – една чувствена балада, реализирана с DEEP ZONE Project и разказваща драматичната история на младата жена, която бе жестоко изтезавана от стоя бивш приятел, а тежката й участ обедини цяла България срещу насилието.

Сценаристи на проекта са Диан Соло и Любомир Савов – JuraTone, чието дело е и аранжиментът. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Дебора Михайлова. Видеоклипът е дело на режисьора Радостин Събев – Шошо. Асистент оператор – Любомир Христов.

“В тази песен ще откриете моята история и онова, което е вече зад гърба ми! Понякога животът ни сблъсква с трудности, които ни сриват из основи, но в същото време това ни прави много силни. Нали, казват, че… Бог изпраща трудности на силните, защото знае, че ще се справим! Слабите не ги закача! И аз отново ще полетя. Благодаря на всички, които помогнаха тази продукция да стане реалност!” – сподели с вълнение младата певица.

“Песента, която направихме за ДЕБОРА. Тя си пожела чувствена класическа балада, към която добавихме и цял симфоничен оркестър. Успех, Деби! Благодарим на всички, които се отзоваха и помогнаха да създадем тази продукция за това прекрасно момиче. Обещано, спазено! ПС. Не на насилието” – анонсираха от DEEP ZONE Project, които подариха този проект на изпълнителката.