Наско и Илиана кръстиха най-малката внучка

Това се случи навръх големия християнски празник Илинден

Новини
14:43 - 22 Юли 2024
4777
Наско и Илиана кръстиха най-малката внучка

Спортните легенди Наско Сираков и Илиана Раева покръстиха най-малката си внучка Асияна. Това се случи навръх големия християнски празник Илинден. Щастливите баба и дядо сами се похвалиха с кадри от хубавото събитие, което се състоя в православен храм в столицата.

Илиана, която бе именичка на този ден и грееше от щастие, бе облечена с ефирна розова рокля с цветни мотиви. Наско пък се появи неглиже по дънки и дънково сако. 4-годишната Асияна бе като истинска принцеса с бяла рокля и дълга руса коса. Майка й Виолета, която е малката щерка на Наско и Илиана, също бе в бяло.

Таткото на кръстеното момиченце е бившият футболист Георги Коруджиев. Асияна има по-голяма сестричка, кръстена на баба си Илиана, която през октомври ще навърши 8 години.

„На днешния свят празник Илинден вече си имамe християнче Асияна! Честито свето тайнство Кръщение! Да ни е жива, здрава и благословена! В любимата прегръдка на дядо“, написа Илиана Раева на публикация във фейсбук, където сподели снимките от фамилната сбирка.

Любопитното е, че само няколко часа по-късно футболният „Левски“, на който Наско Сираков е собственик, стартира новия сезон в Първа лига. Бившият голмайстор отново имаше повод да се зарадва, след като "сините" разбиха „Локомотив“ (Сф) с 6:1.

Внучките са най-голяма та гордост на легендата на „Левски“. Той има и трета - 4-годишната Амили, с която го дари голямата му дъщеря Славея. На нея обаче не й върви особено в любовта. Съвсем наскоро тя се раздели с годеника си, като публично обяви, че той се е оказал гей. Славея и неизвестният мъж се сгодиха през февруари на романтична почивка на Бали.

Наско и Илиана прекараха дълга ваканция това лято на любимото си място в Гърция. Двамата отново избраха полуостров Халкидики и по-конкретно - втория ръкав Ситония. Там традиционно идват на почивка и щерките Виолета и Славея с внучките.