Наско Месечков със счупена пета в „Денсинг старс“, д-р Щонова усети духа на Дънов и пропя

Публиката и журито бяха сащисани от Неделя, която не изпусна нито една стъпка от хорото и се сля с танцьорите от ансамбъл „Българе“

Нещо за четене
21:38 - 19 Март 2024
54523
Наско Месечков със счупена пета в „Денсинг старс“, д-р Щонова усети духа на Дънов и пропя

Невероятно шоу в „Денсинг старс“ – шопски танц, счупени кости, духа на Петър Дънов и песни. Всичко това излезе от двойката Неделя Щонова и Атанас Месечков. Невроложката и тв водеща се премени в носия, върза си забрадка, сложи цървули и смая всички с шопски танц, преди който, по време на репетициите, каза, че усеща духа на Учителя Петър Дънов. Партньорът й на паркета Наско Месечков пък й партнира с жестока фрактура.

„Имам счупена костица между петата и глезена, сега съм малко упоен“, обясни стоически той. 

Публиката и журито бяха сащисани от Неделя, която не изпусна нито една стъпка от хорото и се сля с танцьорите от ансамбъл „Българе“. „Както е казал шопът: От Витоша по-високо нема и от Искъро по-дълбоко също нема! Аз бих казала: от Неделя и Наско по-щуро нема!“, коментира водещата Алекс Раева.

Журито награди цялото това изобилие и вдигна три деветки и една осмица. „Неделя, ти си вулкан от емоции, експлозия за душата!“, отсече Галена Великова.

За финал неуморимата д-р Щонова, която е родопчанка, а не шопкиня, изпълни „Бела съм, бела юначе“, а публиката избухна в аплодисменти.