Наско Месечков заченал децата си без секс

Ексклузивно
16:00 - 08 Януари 2020
48859
Наско Месечков заченал децата си без секс

Позабравеният риалити герой Наско Месечков напомни за съществуването си с участие в „Черешката на тортата“ тази седмица. По време на изявата си нароченият за почитател на мъжките ласки танцьор не спря да споменава жена си, забелязаха зрителите в праймтайма на Нова телевизия, пише lifeonline.bg.

Месечков всякак си се мъчеше да натърти, че има жена и деца, напън, с който отчаяно цели да замаже лепнатият му хомоетикет.

Припомнете си, че за мъжките пристрастия на Наско публично проговори актьорът Иво Аръков, с когото танцьорът заедно пребивава в Къщата на ВИП Брадър.

Тогава бившето гадже на Мария Илиева разкри, че са имали „семейна вечеря“ по двойки, на която танцьорът е бил с мъжко гадже – депутат от БСП.

В закачките относно „съмнителната мъжественост“ на Насето се включи и друг заядлив съквартирант. Евгени Минчев безспирно дразнеше танцьора и му говореше в женски род, като недвусмислено намекваше за левия му уклон.

Сега източник разкри подробности около „въображаемото“ семейство на Наско и историята на запознанството с настоящата му съпруга и възпроизводството на семейното домочадие.

Когато се запознали в школата по танци на Наско, жена му Кремена изживявала тежка депресия и семейна драма, тя направо била отчаяна от съществуването си и безизходицата, в която се оказала.

Първият й мъж, от когото има две деца, я тормозел и биел, както нея така и наследниците. Тя всячески искала да се отскубне от тиранина, но все не намирала спасителен пояс, с който да напусне потъващия семеен Титаник.

Записвайки се на танци в школата на Наско двамата се сближават, стават „приятелки“ и тя излива мъката си. Тогава Месечков съзира идеалната възможност да спаси омазания си с компроматни скандали имидж и да сбъдне мечтата си да има семейство.

Така той предложил спасение на Кремена, сделката била идеална симбиоза - тя ще успее да се спаси от тормоза, той пък ще съумее да запуши устите на своите зложелатели, създавайки хетеросексуално семейство.

Появила се и идеална възможност да докаже на родители и роднини, че си е „нормален“. Не само това, разразилият се по-рано скандал отдръпнал много от клиентите му, които смятали за нередно да пускат децата си в школата на човек за когото се говори, че е хомосексуален.

Двете „дружки“ Наско и Креми стигнали до решението да създадат едно „здраво семейство“, което да е в полза и на двамата.

Речено – сторено. Следва пищна и шумна сватба, а медиите тръбят за новата семейна единица, забравяйки услужливо за шокиращите разкрития направени във ВИП Брадър.

Наско никога не е крил, че много обича децата и мечтае силно за свои наследници. Това обаче трудно можело да се постигне по нормален начин. Първо защото богът на танца нямал грам влечение към жените, а после и защото с Креми си били просто „приятелки“, а пред обществото играели изящен театър на абсурда.

Тук отново се намесва късметът, защото Креми е в тесни връзки с индустрията за изкуствено оплождане и е напълно наясно с всички възможни методи за зачеване без физическото участие на мъж, обяснява източникът на LifeOnline.bg, пожелал анонимност.

Според него трите зачевания на Кремена от Наско (едно неуспешно) са плод не на плътска интимност и бурна любов, а на лабораторно съвкупление на яйцеклетка и сперматозоид в епруветка. Или казано на разбираем език – изкуствено осеменяване или ин витро. Така станали и факт двете деца на Наско, който за пред роднини, фенове и потенциални клиенти го играе върл последовател на "семейните ценности", баща и съпруг.

По този начин всички били доволни, Наско тотално е хвърлил прах в очите на хейтърите доказвайки се като плодовит алфа екземпляр, покорил красива и умна жена.

Тя е спокойна и щастлива, имайки здраво семейство и приятел до себе си, който й помага и я разбира по женски. А децата им изживяват безоблачно детство, имайки си двама родители.