Наставникът на ЦСКА 1948: Дано бием Левски

Ще се надиграваме със сините, убеден е Панайотов

Спорт
13:16 - 06 Ноември 2023
1976
Наставникът на ЦСКА 1948: Дано бием Левски

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов изрази надежда, че тимът му ще се надиграва с Левски и ще успее да победи „сините“ в предстоящия мач от 16-ия кръг на efbet Лига, който ще се играе на стадион "Витоша" в Бистрица.

„Очакванията ми са да излезем мотивирани, да покажем добро лице, да опитаме да се надиграваме с Левски и да излезем като победители в мача“, започна треньорът на „червените“.

Той коментира ситуацията в Левски: „Левски играе доста добър футбол. Имаха възходи, в някои мачове не успяха да победят, но се от отборите, които опитват добър футбол. Трябва да покажем лице, за да победим. Ако не покажеш лице и характер в този мач, няма как да вземеш мача“.

„Нас като цяло не ни интересува Левски с кого ще излезе. Ние им наблюдаваме всички мачове. Не е само Уелтон, съставът им е окомплектован. Няма да излезем по друг начин заради липсата на Уелтон. За тях може да е липса, но нас не ни интересува и е важно ние как ще играем“, категоричен е Панайотов относно липсата на звездата на „сините“.

Относно това, дали Емил Виячки ще е титуляр срещу Левски, младият наставник заяви: „Утре, когато излезе стартовия състав, ще разберем“.

„Реян Даскалов все още се лекува, а Стоян Стоичков има мускулна травма“, каза той за кадровите проблеми в отбора.

„Със сигурност не излизаме в мачовете за равенство. Стараем се отборът да надгражда, да стоим добре в атака, да се надиграваме. Нашата цел не е да чакаме отборите. Имаме добри футболисти, с които да се противопоставим срещу всеки отбор и нашата цел в домакинските мачове е да победим. В някои мачове не се получи и трябва да променим това нещо, за да бъдем ефективни“, завърши Панайотов.