Наставникът на ЦСКА 1948: Дано покажем още по-добро лице срещу Хебър

Спорт
17:34 - 30 Ноември 2023
1562
Наставникът на ЦСКА 1948: Дано покажем още по-добро лице срещу Хебър

„Готвим се за предстоящия мач, надявам се да покажем това лице от последния двубой, а дори и по-добро, защото знам, че можем повече“, заяви старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов.

Той говори преди гостуването в Пазарджик на Хебър в среща от 19-ия кръг на efbet Лига.

„Всеки един отбор може да препъне другия. Рецептата е да покажем тази игра от последния мач, да влезем агресивно в мача, да сме концентрирани и мотивирани. Знаем на какво сме способни, знаем на какво са способни Хебър, но трябва да излезем мотивирани и да спечелим мача“, предупреди Панайотов.

Той коментира какво влияние имат победите върху отбора: „Всяка една победа носи увереност. Надявам се да им повлияе положително. Радвам се, че момчетата подходиха изключително сериозно и съм сигурен, че ако продължи, ще продължим да побеждаваме“.

„Аз лично с тези момчета не съм работил. Сигурно са добри футболисти и съм убеден, че срещу нас ще се хвърлят и ще дадат най-доброто от себе си. Ако не подходим сериозно, ще имаме проблеми“, коментира той многото бивши футболисти на Хебър, които играха в ЦСКА 1948.

„Всеки треньор си готви различно отборите. Преди всеки мач има анализиране на другия отбор. Дали ще е плюс за него и неговия отбор да ни разпознава по-добре, зависи от нашето представяне, не мога да коментирам него“, завърши младият наставник на „червените“.