Наставникът на ЦСКА 1948: Има голям интерес към наши играчи

Никола Илиев е много добър футболист с голямо бъдеще, заяви Атанас Рибарски

Спорт
13:30 - 11 Август 2023
1648
Наставникът на ЦСКА 1948: Има голям интерес към наши играчи

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски призна, че има доста оферти за играчи на “червените”. Повече подробности обаче може да даде ръководството на клуба. Специалистът се надява на добра реакция от страна на футболистите в предстоящия мач с Крумовград след равенството 1:1 срещу Хебър.

“Очаквам хубав и динамичен двубой и да се върнем на победния път. За новак Крумовград притежава добър облик. Натрупаха няколко загуби, но мисля, че играят добре. Не успяхме да вкараме повече от един гол срещу Хебър. Надявахме се да вкараме по-рано и да диктуваме темпото. Не стана, говорихме с играчите и мисля, че ще има резултат. След две победи и равен, като загуби един мач човек е нормално да го изгонят, нали? Шегувам се разбира се. Отборът ни е изграден от добри футболисти, които трябва да се борят за призовите места”, каза Рибарски.

“Никола Илиев го познавам още от юношеските години, когато бе в Ботев. Действително много добър футболист с голямо бъдеще. С качествата, с които разполага, ще помогне на отбора. Идва в добро състояние и не е губил тренировъчен ритъм. С Димитър Атанасовски работихме във втория отбор, като треньор на вратарите и сега ще работим и в първия. Имаме леки проблеми, но се надявам да отшумят и да нямаме кадрови грижи”.

“Има интерес към нашите играчи и то доста голям. Има доста оферти за играчи, но това ръководството може да питате. Никой треньор не иска да се лиши от добри футболисти. На първо място е да се фокусираме, върху играчите, които имаме, за да постигнем върховия им потенциал”.

“И Емил Ценов и Стоян Стоичков са футболисти с много потенциал. Имаме доста голяма конкуренция на тези позиции, завърна се и Чочев. За предишния мач преценихме, че за Ценов е по-добре да запише цял мач за втория отбор, отколкото няколко минути при мъжете. Ще разчитаме много на двамата в първия тим все пак. Не мисля, че някой се е успокоил за титулярното място. Със сигурност и поведението на терена не ги е успокоило. Сега важна е реакцията и ще начертаем план за мача с Крумовград”, каза Рибарски.