Натали отива в Нова срещу 12 бона?

Предложението му към нея е наистина неустоимо като идеята е тя да се превърне в петият панелист на предаването „На кафе“, на мястото на Ромина Тасевска

Нещо за четене
11:30 - 22 Юли 2024
4428
Натали отива в Нова срещу 12 бона?

От кухнята на Нова тв готвят знаков трансфер, който по всяка вероятност ще се случи от началото на новия телевизионен сезон през есента. Медията е напът да отмъкне най-голямата звезда на Би Ти Ви – синоптичката Натали Трифонова и да я превърне в свое лице. Преговорите текат от няколко месеца насам и вече са към финализиране. Блондинката вече неколкократно е забелязвана в сградата на конкурентната телевизия, като последната среща е била в началото на юли, при това е проведена в почивен ден, когато по коридорите не се срещат много хора.

Трифонова се е срещнала с един от големите началници, който я увещава от дълго време да смени работното си място. Предложението му към нея е наистина неустоимо като идеята е тя да се превърне в петият панелист на предаването „На кафе“, на мястото на Ромина Тасевска, която се премести в „Съдебен спор“, като междувременно ще чете и прогнозата за времето в централните емисии новини през седмицата.

Според мълвата Нова тв се готвят да броят бомбастичната сума от 12 000 лв. за месечна заплата на дългокраката блондинка, което е доста повече от възнаграждението й в Би Ти Ви, където отново според мълвата, получава 7 000 лв. месечна заплата. Към офертата е добавена и еднократна трансферна сума в размер на 30 000 лв., която също е доста съблазнителна за блондинката. Почти е сигурно, че Трифонова ще приеме офертата и наесен ще я гледаме от екрана на Нова тв.
Конкуренцията я ухажва системно от поне 2 години, но тя винаги е отклонявала офертите. Сега обаче има голям шанс да приеме, тъй като е много обидена на Би Ти Ви за това, че не се отнесли достатъчно добре с нея в „Денсинг Старс“. Тя се надявала да излезе като победител от танцувалното риалити, но в крайна сметка състезанието бе спечелено от Неделя Щонова и Наско Месечков. Така Натали се почувствала прецакана и се разсърдила на медията, защото според нея журито целенасочено й давало ниски оценки. След като този факт стигнал до ушите на ръководните фактори на Нова тв, те веднага се възползвали от възможността да подновят преговорите с нея.

От там са убедени, че появата на Натали в сутрешното предаване на Нова тв със сигурност ще увеличи още повече рейтинга им. Освен това се надявали да ударят сериозно по рейтинга на конкурентната Би Ти Ви, отнемайки им основния коз. От Нова тв все още не могат да преглътнат факта, че конкуренцията им отмъкна знаковото предаване „Стани богат“, заедно с водещия му Ники Кънчев и затова решили да нанесат удар, взимайки може би най-разпознаваемото им към момента лице. Ако това се случи, то със сигурност ще разклати не само Би Ти Ви. Подочула за готвения трансфер, Никол Станкулова, която от години е примадоната сред синоптичките в Нова тв останала шокирана. Тя открито ненавиждала колежката си и вече крояла планове как да осуети назначението й, пише "Уикенд".