Наталия Гуркова се завърна към светския живот

Миската дълго време избягваше светлините на прожекторите

През ключалката
11:13 - 07 Февруари 2023
2578
Наталия Гуркова се завърна към светския живот

Една от най-красивите представителки на Мис България - Наталия Гуркова, се появи на лъскаво частно парти. Тя дълго време избягваше светлините на прожекторите и публичното внимание, но реши да се завърне към светския живот.

Брюнетката прикова вниманието със стилна рокля и ефектни бижута, не пристигна сама на събитието и през цялото време предизвикваше любопитни погледи. 44-годишната миска изживя много тежко трагедията покрай убийството на мъжа си Джордже Михалевич, чието име  се свързваше с добиването и търговията на диаманти в Африка. Предполага се, именно това е причина за показното убийство посред бял ден - местните медии тогава коментираха, че сигурно е настъпил нечии тамошни интереси.

Двамата с Гуркова се запознават 15 години преди смъртта му. Имат две деца. От скоро обаче изкусителната брюнетка отново е част от светския живот. В Lavele бар, който отбеляза своя 1-ви рожден ден, тя бе посрещната лично от пиара Наско Лазаров.

Не по-малко спираща дъха бе и поп фолк дивата Есил Дюран, която по традиция изненада с шармантен и бляскав тоалет. Появиха се и още много родни хайлайф персони.