Наталия Симеонова се връща на екран

Блондинката влиза като гост в предаването на Маги Халваджиян „Пееш или лъжеш”

Нещо за четене
13:45 - 19 Септември 2024
66438
Наталия Симеонова се връща на екран

Наталия Симеонова се завръща на екран, но не в Би Ти Ви, където хората са свикнали да я виждат, а в Нова тв. Тя влиза като гост в предаването на Маги Халваджиян „Пееш или лъжеш”. Ще бъде част от панела, който дискутира дали участниците са добри певци, или не са. Това става години след като предаването й „Море от любов” беше свалено от ефир и Феята на любовта напусна телевизията. Оттогава тя се опитва да се върне на екран, но все не й се получава.

Да участва в „Пееш или лъжеш”, и то само като гост, е далеч от амбициите й, които напоследък са свързани със специален проект в подкрепа на жертвите на домашно насилие. Но все пак е крачка напред в опитите й да се завърне в телевизията за постоянно. 

Любопитното е, че Наталия се съгласява да работи отново с продуцента Маги Халваджиян. Те са семейни приятели отдавна и заедно правиха „Море от любов”. Преди години обаче Халваджиян напусна Би Ти Ви и изтегли продукциите си от медията, а Наталия Симеонова не го подкрепи и остана. Арменецът много се разсърди и я обяви за предател, като дори спря да й говори. В няколко интервюта Наталия изрази болката си от този факт. Очевидно двамата вече са заровили томахавките.