Натрапник сменил ключалка на къщата на Хали Бери

59-годишният мъж убеждавал полицията, че жилището е негово 

Нещо за четене
09:20 - 23 Юни 2019
2557
Натрапник сменил ключалка на къщата на Хали Бери

Познат на властите мъж, който опитва често да тормози холивудската звезда Хали Бери, е успял да изиграе нов шокиращ номер на актрисата. 

Роналд Юджийн Грифин е направил опит да влезе в къщата на актрисата и дори сменил една от ключалките на входната врата, твърдейки, че е новият собственик. Той е бил арестуван, информира БГНЕС. 

Според сайта TMZ, 59-годишният мъж се появил за пръв път в дома на холивудската звезда през януари и се опитал да разбие една от ключалките, но избягал, щом видял градинаря. 

През март Роналд се върнал отново, но полицията получила сигнал за от съседи, които заявили, че мъж се е появил с ключар и се опитва да смени ключалките. Когато органите на реда пристигнали, мъжът убедено твърдял, че е собственикът на къщата и има съответните документи. Той се скарал с част от персонала на актрисата, като твърдял, че те са нарушителите и са нахлули незаконно на територията на неговата собственост. 

Полицията в Лос Анджелис обаче бързо установила истината и задържала мъжа, който е обвинен в опит за кражба и опит за отнемане на имущество под фалшив претекст.