Наум Шопов блокира цял мол (Снимки)

Охраната на търговския център залепи стикер „Не паркирай като идиот“ на колата на актьора

Новини
11:30 - 15 Януари 2024
3450
Наум Шопов блокира цял мол (Снимки)

Наум Шопов не спира да снима и хули джигитите на пътя, дори в инстаграм профила си има специална папка „Тарикати“, където публикува фотоси на нарушителите. Самият той също се оказа неособено примерен шофьор. Читатели на „Уикенд“ ни изпратиха снимки на возилото на актьора, което е паркирано неправилно в столичен мол. Охраната на търговския център не пожали родната звезда и залепи стикер на колата му. „Не паркирай като идиот“ – гласи лепенката.

„Много е нахален. Мисли, че всичко му е позволено, защото кара „Тесла“. Постоянно обяснява каква общност са тесльовците. Всъщност това са българи, купили си електромобил не заради опазването на околната среда, а от снобария. Често не пускат мигачи, мислят, че винаги са с предимство и могат да си хвърлят фасовете и кенчетата през прозореца, направили са достатъчно за околната среда и сега „сеят“ боклуци. Разбира се, Наум не е сред тях, той използва кошчета за боклук и мрази тези, които замърсяват, но е не по-малко джигит от шофьорите, които снима“ – коментират пред „Уикенд“ очевидци.

Преди няколко месеца мъж се оплака в социалните мрежи, че Наум го е засякъл и му е показал среден пръст. Не се наемаме да кажем каква е истината за случая, но за паркирането в мола се вижда и лепенката, и колата на Шопов. Надяваме се, че няма да се оправдае, че я е шофирала хубавата му тъща или някой приятел. В момента годеницата на Наум Теа Минкова шофира бял „Мерцедес“, а той – електрическата „Тесла“.

Семейството често послъгва за какво ли не. Така например е публична тайна, „че те използват айфони, но договорът им със „Самсунг“ забранява това да се вижда по снимки и клипове.

Снимки: в. "Уикенд"