Наум Шопов отказа на два сериала

Нещо за четене
12:37 - 26 Юли 2021
2439
Наум Шопов отказа на два сериала

Две покани за участие в сериал е отклонил Наум Шопов, след като доказа, че носи актьорския ген на прочутата си фамилия с „Откраднат живот“. Екранният доктор Тасев от медицинската сага призна, че е имал предложение да се снима както в комедия, така и в криминална поредица. „В комедията би ми било по-интересно, но съществуват различни видове комедии“, смята синът на Христо Шопов, но допълва, че не видял себе си в нито един от тези проекти.

Въпреки че през последните години е замразил специализацията си, Наум признава, че хирургията продължава да бъде голямата му професионална любов. За инфлуенсърската дейност, която упражнява най-много след дипломирането си, е категоричен, че никога не би препоръчал нещо на последователите си, ако не вярва в него.

"Инфлуенсър“ е много неприятна дума, но значението й е „човек, който оказва влияние“. На мен ми звучи мръсно, защото това е бизнес. Ако подхождащ отговорно към работата си смятам, че от инфлуенсърство могат да се изкарват добри пари. Но социалните мрежи могат да имат доста негативно влияние върху децата. Аз ще продължават да се интересувам кой е правилния подход децата да имат достъп до него. Имаме над 600 хиляди последователи, които ни следват и ние сме отговорни към тях с това да даваме добри примери“, заяви пред Нова телевизия Шопов.

В свободното си време пък той вече се радва на малките разговори, които провежда с малката си дъщеричка Амая. „Вече си говорим, правим доста неща заедно и въпреки че е израснала по време на карантина и е общувала с малко хора, е изключително комуникативна. Не се е метнала на мен“, намигна още инфлуенсърът.