NB! Данаил Кирилов: Ето как живее циганинът Цвети Боровански във Врачанския

Общество
19:01 - 31 Януари 2020
10202
NB! Данаил Кирилов: Ето как живее циганинът Цвети Боровански във Врачанския

Пищен купон с пури, питиета, пържоли, мезета и торта е вдигнал в килията си във Враца 34-годишният рецидивист Цветослав Борисов, известен като Цвети Борованския. Това показват кадри, които самият затворник публикува на страницата си във фейсбук, като скандално нарушава половин дузина правила за излежаване на наказанието си. Къде ли е управата на пандиза в това време?

Компания на Борованския на трапезата му правят още няколко пандизчии. Пиршеството се вихри в затвора, където престъпникът излежава присъда от 3 г. и 4 месеца заради обир на църквата в село Ракево. Борованския публикува и снимки отпреди да влезе в затвора. Като цяло престоят на бандита в пандиза обаче е даже по-забавен, както показва активната му дейност в социалната мрежа.

Борованския обичаше селфитата и преди да влезе в пандиза

Очевидно е, че бандитът свободно ползва зад решетките мобилен телефон, което е абсолютно забранено. Снимка от затвора Борованския е пуснал десетки кадри от ежедневието си зад решетките, на които изобщо не изглежда притеснен от престоя си там. Напротив, радва се на спокойствие и очевидно нищо не му липсва.